GRUNWALD V - Kraków, singiel 12 czerwca
Re: GRUNWALD V - Kraków, singiel 12 czerwca
Ogry mają dodatkowe sloty
??

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Zawsze robicie te turnieje w takim terminie, że nie mogę sie pojawić. Co sie stało że się zesrało i nie jest 19?
Zgłoszenie poszło 

Wisła Kraków.
Kapitanie Ptyś weź ludziki bo jak nie parzyście będzie to będziesz grał.
Charki sędziowła wieć nie grał ... skończyło sie na tym że zagrałem bretką i poszło mi całkiem nie źle ... jak na mnie
1 - 9-11 z WE - macanko macanko
2 - 20:0 z DE - Wygrałem ale Artur musiał mnie pilnować bo łapałem kompletne zamoty za co bardzo sorry
3 0:20 z Undeadem ... Marcin wiedział ze taki będzie wyniku ale zdaje sie że przewidywał ze pojdzie łatwiej. Niezdany terror na głównym klocku rekompensował sie w późniejszych rzutach (a wiecie jak u mnie jest z rzutami)
Najgorsza w tym wszytskim była pogoda - kapke źle znosze upały co owocowało braindeadem - (gorszym niesz zwykle) - R2D2 musiał mnie pilnować np z tym jakie mam czary a Raptorowi udało sie nawet mnie podqrwić (
bo to nie proste)

1 - 9-11 z WE - macanko macanko
2 - 20:0 z DE - Wygrałem ale Artur musiał mnie pilnować bo łapałem kompletne zamoty za co bardzo sorry
3 0:20 z Undeadem ... Marcin wiedział ze taki będzie wyniku ale zdaje sie że przewidywał ze pojdzie łatwiej. Niezdany terror na głównym klocku rekompensował sie w późniejszych rzutach (a wiecie jak u mnie jest z rzutami)
Najgorsza w tym wszytskim była pogoda - kapke źle znosze upały co owocowało braindeadem - (gorszym niesz zwykle) - R2D2 musiał mnie pilnować np z tym jakie mam czary a Raptorowi udało sie nawet mnie podqrwić (

Czcij Koze !!
Ptyś wstaw tu wyniki końcowe.
No juz, juz. Nie spinaj pośladówSkaven pisze:Ptyś wstaw tu wyniki końcowe.

Dzieki wszystkim za przybycie, jak zwykle luźny turniej bez cisnień.
Wyniki:
Miejsce ID Imie Nazwisko Armia DP (Mp)
1 2100 Krzysztof Żelazko WOC 55
2 2641 Marcin Jabłoński LIZ 49
3 3443 Dariusz Brodka EMP 38
4 2828 Bartosz Drajewicz BRE 29 (+155)
5 1121 Marcin Czaja DE 29 (-55)
6 2331 Sławomir Wysocki WOC 27
7 2705 Tomek Żelazko LIZ 21
8 1505 Kuba Lisiński WE 20
9 2332 Artur Wysocki DE 19
10 3590 Łukasz Seweryn HE 13
Co ja widze.... czyzby Dibo był wyzej od ciebie ?kapitan ptyś będzie dostawał mucki

Co?
Młody zrób sobie konto które sie jakoś normalnie nazywa