Galeria G.I.JOE i mart2in - up.13.10 - Generał Goblinów
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
czemu ten pan wyzej nie dostal jeszcze bana?
po ostatnich trzech postach jakie napisal imho nalezy mu sie odpoczynek od forum.
a co do nmm calkiem fajnie wyglada, tym bardziej na pierwsza probe. ale zastanawia mnie czy cala figsa bedzie w zlotym pancerzu, bo to raczej za dobrze nie wyjdzie (mi osobiscie nie podobaja sie cale zlote stroje). tak czy inaczej czekam na efekt koncowy
--- edit ---
kk, nademna byl post niejakiego pana "donatra". teraz to troszke dziwnie wyglada
po ostatnich trzech postach jakie napisal imho nalezy mu sie odpoczynek od forum.
a co do nmm calkiem fajnie wyglada, tym bardziej na pierwsza probe. ale zastanawia mnie czy cala figsa bedzie w zlotym pancerzu, bo to raczej za dobrze nie wyjdzie (mi osobiscie nie podobaja sie cale zlote stroje). tak czy inaczej czekam na efekt koncowy
--- edit ---
kk, nademna byl post niejakiego pana "donatra". teraz to troszke dziwnie wyglada
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
SM, fajny ale tak jak wszyscy piszą złoty NMM na plecaku jest super reszta daje rade. Goblin ciekawy fajna diorama, topór nieco krzywy ale całościowo się dobrze prezentuje. Jedynie połączenie metalików z NMM wypada tak sobie na przyszłość raczej tego unikaj.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: