ORDINOWA PARÓWKA 2x1250, 19.06 Warszawa
Re: ORDINOWA PARÓWKA 2x1250, 19.06 Warszawa
Cofnij się kilka postów wyżej do mojej argumentacji.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@Lazur: Manfred ma racje, tym bardziej że Shino się też wypowiedział a z jego zdaniem powinieneś się liczyć.
P.s.: szukam kogoś do pary. gram Dwarfami
tutaj próbujesz oprzeć się na wlasnych przypuszczeniachLazur pisze:ale tak jak pisałem wcześniej nikt kto pisał booka nie myślał pisząc go o grze w parach.
nie miszaj fluffu z zasadamiNiko pisze:Poza tym napisane jest, że caster steruje wiatrem więc mógłby również omijać jednostki sojusznicze
P.s.: szukam kogoś do pary. gram Dwarfami
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Pierwszy w sojuszu 1PD, każdy kolejny 2pirrus pisze:A co z moimi zwojami. Liczone sa w sojuszu czy w armii pierwszy za 1DD a następne za 2dd?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
poszlo zgloszenie...
Ja moge wpaść wcześniej, tylko o której?