HE :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
HE :)
Tak jak w temacie:
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam,
młoda
Zapraszam do komentowania.
Pozdrawiam,
młoda
-
- "Nie jestem powergamerem"
freehand na tarczy po prostu wgniata w ziemie
- Chaoschild
- Chuck Norris
Podoba mi sie. Dobrze ze odstaje od prezentowanego ostanio schematu HE. Freehand jest super. Diorama tez klasa. Sam NMM moze nie zachwyca ale porzadny.
Podsumowujac super robota
Podsumowujac super robota
trzymasz poziom Młoda jak zawsze zresztą, wiesz co mi się nie podoba, ale i tak elfik świetny, może pokażesz ludziskom w niedalekiej przyszłości swego spearmana?
Dark Angels Green rozjaśniany Bubonic Brown'em .bigpasiak pisze:podoba mi sie zielony na plachtach i szcie kolesia.
mozna wiedziec jak go zrobilas?
To źle czy dobrze? Nie mam manii - po prostu lubię HE i właśnie tę armię chcę zbierać. Ostatnio malowałam też inne rzeczy oprócz HE .trikk pisze:1) Masz manię dioramek młoda
2) Masz manię high elfów
Pozdrawiam,
młoda
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bardzo ładny. nie mam zarzutów. jakby był znowu niebiesko-biały to chyba aż tak by mi się nie podobał
- Brother Michal
- Kretozord
Rewelka! Po prostu REWELKA!
Jestem pod wielki wrazeniem - a tarcza wgniata mnie w ziemie!
Jestem pod wielki wrazeniem - a tarcza wgniata mnie w ziemie!
Bardzo ładnie pomalowana figurka, gdyby jeszcze barding był normalnymi metalikami to byłbym bardzo szkczęśliwy
Na przyszłość radzę ustawić mniejszy otwór przesłony (F na min. 5.6) żeby cała figurka mieściła się w przedziale ostrości bo teraz to tarcza jest ostra a reszta rozmyta
Na przyszłość radzę ustawić mniejszy otwór przesłony (F na min. 5.6) żeby cała figurka mieściła się w przedziale ostrości bo teraz to tarcza jest ostra a reszta rozmyta
Ja nie mam kogo rzucać na chwilę obecną , ale jestem wierna swoim uczuciom , he he .gogosy pisze:dziewczyno...rzuć swego pana.
Moja bądź, moja...:D:D
Metalikami za bardzo nie lubię i nie umiem malować, ale mam zamiar coś popróbować w najbliższej przyszłości . Zdjęć ja nie robię, bo zupełnie się na tym nie znam , ale dziękuję za poradę - na pewno przekażę ją fotografowi .Troyan pisze:Bardzo ładnie pomalowana figurka, gdyby jeszcze barding był normalnymi metalikami to byłbym bardzo szczęśliwy
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Pozdrawiam,
Kasia