Galeria Leśniaków czyli tym głębiej w las tym większy wpie..
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Leśniaków czyli tym głębiej w las tym większy wpie..
kolejne zdjęcia dam dziśaj, muszę tylko brzuch przemalować bo mi się nie podoba, no i dokończyć resztę.
bardzo ładna zieleń, szczególnie łuski
jęzor i pyszczek będzie jescze malowany oczywiście?
jęzor i pyszczek będzie jescze malowany oczywiście?
JA nie wiem co wy od malowania chcecie Jak dla mnie za*****ty - i kolorystycznie i modelowo
edit: mam nadzieje że jakieś inne swoje prace tu jeszcze wrzucisz
edit: mam nadzieje że jakieś inne swoje prace tu jeszcze wrzucisz
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Smok wyszedł świetnie!
Konwersja jak i samo malowanie zasługują na wielkie !
Konwersja jak i samo malowanie zasługują na wielkie !
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
Konwersja i malowanie bardzo, bardzo ładne... no może poza paszczęką która mi akurat nie leży w tym kolorze, ale wiadomo, że każdy ma inny gust.
Dlatego WIELKIE
Dlatego WIELKIE
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Co w lesie piszczy?
-Smok zielony
-Smok zielony
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
- Tytanowy88
- Wałkarz
r0m pisze:nolft pisze:Co w lesie piszczy?
-Smok zielony
Ładnie się to zgrało z twoim awatarem "r0m"
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
minęło kilka miechów więc pora już pokazać coś nowego od razu mówię że tylko driady są skończone, metaliki na tych innych modelach będę robił później gdyż nie lubię ich robić, więc zrobię większą partię, no dobra oceniajcie
ps. jak robić lepsze zdjęcia powiedzcie błagam
ps. jak robić lepsze zdjęcia powiedzcie błagam
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Na korze driad przydałoby się więcej kontrastu.
Ogólnie malowanie to taki stołowy standardzik bez fajerwerków. Za to podstawki wyły bardzo fajne, mają leśny klimacik.
Ogólnie malowanie to taki stołowy standardzik bez fajerwerków. Za to podstawki wyły bardzo fajne, mają leśny klimacik.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..