VIII edycja
Moderator: Gremlin
Re: VIII edycja
Oby.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
To ja się pytam, skoro został pokazany to gdzie to jest? Bo ja jeszcze go nie widziałemamadeus pisze:tylko nie wiem czy wiesz od dzisiaj on byl pokazywany w calej anglii i mysle ze jeszcze przed jego premiera na tym forum beda umieszczone wszystkie zasady jakie sa naprawde i odrzucone zostana plotki
Dobra, reszta bez komentarza.
Pasiak +1.
Wiecie co mnie ciekawi. Co oni wymyslą nam w tych całych erratach
Poza tym, jeśli formacja harcowników wejdzie w życie a zasada zwiadowców nie będzie negować poprzedniej bo będze zabawnie przy wystawianiu takowych oddziałów w tych małych lakach które w dodatku zjadaja nam jednostki
Poza tym, jeśli formacja harcowników wejdzie w życie a zasada zwiadowców nie będzie negować poprzedniej bo będze zabawnie przy wystawianiu takowych oddziałów w tych małych lakach które w dodatku zjadaja nam jednostki
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Piotras pisze:To ja się pytam, skoro został pokazany to gdzie to jest? Bo ja jeszcze go nie widziałemamadeus pisze:tylko nie wiem czy wiesz od dzisiaj on byl pokazywany w calej anglii i mysle ze jeszcze przed jego premiera na tym forum beda umieszczone wszystkie zasady jakie sa naprawde i odrzucone zostana plotki
Dobra, reszta bez komentarza.
Pasiak +1.
http://www.youtube.com/watch?v=WQ_x-EGCXdk
tutaj masz niektore jego skrawki jak tak bardzo chcesz go zobaczyc to przegladaj ciekawe miejsca tego forum w dyskusjach ogolnych wfb czy na warseerze - mysle ze do tygodnia filmikow jak ten bedzie ogrom
kubon pisze:Wiecie co mnie ciekawi. Co oni wymyslą nam w tych całych erratach
moze elfy zamiast zasady ze moga w lesie poruszac sie jak chca dostana teraz elfow lasy nie moga skrzywdzic
ba moze nawet lepiej kazdy z intencja zaatakowania elfa dostaje podwojna ilosc tego czegos co te lasy maja robic
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...
mimo wszystko, nie wiem jak wy ale dla mnie te ostatnie dni grania na 7 edycje będą bardziej udane niż kilka pierwszych tygodni nowej edycji.
jak pomyślę że zmienia się tak dużo szczególnie że gram dość specyficzną armią. oczywiście i tak mam łatwiej niektórzy są tak obrzydliwie starzy że pamiętają jeszcze inną większą rewolucję tzn. przełom 5 i 6edycji. zmierzam do tego by was nakłonić aby maksymalnie wykorzystać stare zasady które tak bardzo znacie
jak pomyślę że zmienia się tak dużo szczególnie że gram dość specyficzną armią. oczywiście i tak mam łatwiej niektórzy są tak obrzydliwie starzy że pamiętają jeszcze inną większą rewolucję tzn. przełom 5 i 6edycji. zmierzam do tego by was nakłonić aby maksymalnie wykorzystać stare zasady które tak bardzo znacie
Normalnie.
Nie będzie ich
Nie będzie ich
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=2&t=23241
przeczytajcie post Noggina.
Pozdro i powodzenia.
P.S. Sprzedam armie WE - około 3-4 k pkt...
Pozdro i powodzenia.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ja tam tragedii nie widzę.Piotras pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=2&t=23241
Pozdro i powodzenia.
P.S. Nie sprzedam armii na 3k+
- Jacek_Azael
- Masakrator
Oj Jacek Jacek... Wytrwałem od 4 edycji, myślałem, że niektóre zasady z 7dmej aktualnej to jakaś porażka.Jacek_Azael pisze:Piotras,... twardym trzeba być
A teraz to... brak mi słów po prostu. Gdzie tu jakikolwiek strategiczny punkt? Miarka w oku - już teraz CI po co? Wszystko będzie na akurat...
Suchar na maxa, imho.
w 6 edycji jakos sie gralo na 5tkach lucznikow to i teraz sie bedzie na 10tkach w dwoch szeregach biorac pod uwage ze zasieg i wszystko jest uwzgledniane z pierwszego szeregu to git do strzelania
a za szostej edycji jakos kazdy mowiel ze elfy to przekret jak byly na strzelaniu - powergaming na maksa i trzeba kupowac hordy lucznikow
a za szostej edycji jakos kazdy mowiel ze elfy to przekret jak byly na strzelaniu - powergaming na maksa i trzeba kupowac hordy lucznikow
zielonatrawa pisze:jak masz treekiny mogę się skusić
albo scoutów z 5 ed
ale na RH w 6ED to scoutci mogli być w piątkachamadeus pisze:w 6 edycji jakos sie gralo na 5tkach lucznikow
??cos mieszasz chyba bo ja normalnie wystawialem 5 lucznikow tylko moze to serio nie bylo RH tylko jakies chronicles czy cos w tym stylu nie pamietam juz bo to byl moment kiedy zaczalem przygode z wfb i od razu moznabylo z piatkami grac