Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
To lepiej graj na 3 magach z czego jeden 1 poziomu. I w ten sposób wsadzasz RoFa
Ja tam nienawidzę BoSa, zawsze mi wypada 1-2 na generacji PD dlatego osobiście ja tak gram
Ja tam nienawidzę BoSa, zawsze mi wypada 1-2 na generacji PD dlatego osobiście ja tak gram
Paskudny uśmiech power gamera
hehe
fajnie będzie z tymi magami
imo jednak bardziej magowie HE powinni nastawić się na support bo inaczej może być kiepsko
fajnie będzie z tymi magami
imo jednak bardziej magowie HE powinni nastawić się na support bo inaczej może być kiepsko
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Bierzesz 3 magów, od tego trzeba zacząć.
Po drugie czy ty chcesz zabić jeżeli nie magią? Wystarczy jak weźmiesz jeden spell buffujący i rzucisz go w odpowiednim momencie na LSG albo PG. A tak to zabijać trzeba będzie magią zaś shootingiem dobijać, a to co się przebije dobić LSG i PG. Bo SM i WL nie mają szans zrobić cokolwiek, ponieważ przez to że wróg zawsze odpowiada te jednostki tracą sens.
A zobaczysz jak szybko zaroi się na stołach od jednostek z inicjatywą 5.
Po drugie czy ty chcesz zabić jeżeli nie magią? Wystarczy jak weźmiesz jeden spell buffujący i rzucisz go w odpowiednim momencie na LSG albo PG. A tak to zabijać trzeba będzie magią zaś shootingiem dobijać, a to co się przebije dobić LSG i PG. Bo SM i WL nie mają szans zrobić cokolwiek, ponieważ przez to że wróg zawsze odpowiada te jednostki tracą sens.
A zobaczysz jak szybko zaroi się na stołach od jednostek z inicjatywą 5.
Paskudny uśmiech power gamera
wertex pisze:Witam. Mam pytanie co dokupić. Mam
- 14 WL
2x Mage
32 archers
RBT
ile masz kasy?
kup box bohaterów. BSB na pewno się przyda i w nowej edycji
lucznicy mogą się przydać w takiej liczbie, jak najbardziej, więc to nie byl zly wybór, że masz ich aż tyle
BSB na koniu.wertex pisze:mam jakieś 190 zł. I złożyć BSB na koniu? Albo zakupić smoczka
ze smokiem poczekaj jeszcze chwila,
a kasę to zachowaj na zasady do nowej edycji.. niedługo wychodzą