Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Teraz niech jutro Ghana przegra z Australia i bedzie dopiero ciekawie w grupie
-
- Chuck Norris
Jasne... jakby wygrywali tylko faworyci to by byly baaardzo ciekawe mistrzostwa. I nie kumam ludzi, ktorzy twierdza ze sedziowie sa stronniczy/zlosliwi.
Ja nie mowie o wszystkich sedziach tylko o tym meczu.
Sedzia byl jakis ADHD, choc nie uwazam, ze to przez sedziego przegrali.
Nie mam nic przeciwko jesli druzyna, ktora nie jest faworytem wygrywa, jesli robi to w ladnym stylu, ale poki co slabe oj slabe te mistrzostwa.
W sumie poki co tylko Argentyna gra na miare oczekiwan (chociaz pierwszy mecz byl slaby)
Sedzia byl jakis ADHD, choc nie uwazam, ze to przez sedziego przegrali.
Nie mam nic przeciwko jesli druzyna, ktora nie jest faworytem wygrywa, jesli robi to w ladnym stylu, ale poki co slabe oj slabe te mistrzostwa.
W sumie poki co tylko Argentyna gra na miare oczekiwan (chociaz pierwszy mecz byl slaby)
Wiesz, tylko wczoraj jak murzyn dostał czerwoną to było wiadomo za co, a kartki się specjalnie nie sypały chociaż ostro grali. Ten sędzia coś kombinuje, może on specjalnie stara się sprawić by niemcy nie wyszli z grupu. Eliminacja groźnego dla hiszpan przeciwnika ?
Nie wiedziałem, że Vidic to piłkarz z zapędami siatkarskimi- kolejny Serbski obrońca który łapami macha we wlasnym polu karnym. Trener przed meczem z Australią powinien związać im ręce
Ale Niemiaszki nie potrafili wykorzystać nawet takiego prezentu jakim był karny. I dobrze, bo słabo grali. Chyba za bardzo uwierzyli w swoje umiejętnośći po wysokiej wygranej ze słabiutką Australią.
Ale Niemiaszki nie potrafili wykorzystać nawet takiego prezentu jakim był karny. I dobrze, bo słabo grali. Chyba za bardzo uwierzyli w swoje umiejętnośći po wysokiej wygranej ze słabiutką Australią.
uwierzyli, zostali sprowadzeni na ziemie, tam gdzie ich miejsceVoodoo pisze: Ale Niemiaszki nie potrafili wykorzystać nawet takiego prezentu jakim był karny. I dobrze, bo słabo grali. Chyba za bardzo uwierzyli w swoje umiejętnośći po wysokiej wygranej ze słabiutką Australią.
Jak Niemcy grali jak steam tank wpadając i kasując tak samo Serbowie to kartki dobrze , że latały i tak imo to Serbowie powinni mecz w 10 kończyć a Niemcy to nawet i w 9Ziemko pisze:No szkoda, te mistrzostwa sa dziwne...
Pechowa czerwona razem z golem to troche duzo jak na 2-3min
Czy tylko ja mam wrazenie, ze sedzia tego meczu jest troche nie teges (chodzi mi rzucanie zoltych na lewo i prawo)
ale dobrze , że wielki walec niemiecki został zatrzymany przynajmniej widać , że jednak tacy zajebiści nie są jak już jest pod górkę.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Damn it, Niemcy się nie popisali, ale liczę że zrehabilitują się w ostatnim meczu fazy grupowej.
Mecz Słowenia - USA ładny, ale po cichu kibicowałem Słowenii, także szkoda że tylko remis.
A zaraz Anglia - Algieria. Oby tym razem Imperium Brytyjskie pokazało na co je stać i nie przegrało z dawną francuską kolonią.
Mecz Słowenia - USA ładny, ale po cichu kibicowałem Słowenii, także szkoda że tylko remis.
A zaraz Anglia - Algieria. Oby tym razem Imperium Brytyjskie pokazało na co je stać i nie przegrało z dawną francuską kolonią.
Lest we forget:
Póki co to jedynie Argentyna prezentuje ładny poziom
Szkoda Deutschlandu, tak samo szkoda mi było Nigerii wczoraj. Niemcy przegrali przez sędziego który chciał wlepić najwiecej kartek podczas jednego meczu bo inaczej tego sie nie da wytłumaczyć, a Nigeria przez barana w drużynie
a on Englandzie to się nawet nie wypowiadam bo ich to nic nie tłumaczy, za to pozytywnie Ju Es Ej Mnie zaskoczyło w 2 połowie
Szkoda Deutschlandu, tak samo szkoda mi było Nigerii wczoraj. Niemcy przegrali przez sędziego który chciał wlepić najwiecej kartek podczas jednego meczu bo inaczej tego sie nie da wytłumaczyć, a Nigeria przez barana w drużynie
a on Englandzie to się nawet nie wypowiadam bo ich to nic nie tłumaczy, za to pozytywnie Ju Es Ej Mnie zaskoczyło w 2 połowie
Jeszcze dodałbym Meksyk- też ładnie grają. Bardzo mi się podobał ich wczorajszy mecz z Francją.Manfred pisze:Póki co to jedynie Argentyna prezentuje ładny poziom
A dzisiejsze spotkanie Anglii z Algieri było jednym z najgorszych- taka nuuuda...
Imho Slowenia-Usa jeden z najbardziej wyrownanych i najladniejszych meczow poki co.