Grabz: PCV+WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Grabz: PCV+WIP
Witam.Chciałbym przedstawić kilka modeli nad którymi pracuję.Oto one:
-Krasnale
-Kusznicy do Mordki
-W temacie zombiaków u mnie jako ubodzy wojownicy do Mordki(powstały około 5 lat temu)
-Rydwan zaprzężony w świnie pociągowe
-40k zileniak
-I jego podstawka
Komentarze mile widziane,porady również chętnie przyjmę.Pozdrawiam i miłego oglądania Grabz.
-Krasnale
-Kusznicy do Mordki
-W temacie zombiaków u mnie jako ubodzy wojownicy do Mordki(powstały około 5 lat temu)
-Rydwan zaprzężony w świnie pociągowe
-40k zileniak
-I jego podstawka
Komentarze mile widziane,porady również chętnie przyjmę.Pozdrawiam i miłego oglądania Grabz.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2014, o 15:21 przez Grabz, łącznie zmieniany 47 razy.
zajebiście brat, że w końcu twe wypociny może oglądać szersze grono
dodaj zdjęcia dwarfów od boku, żeby było lepiej widać freehandy
i skończ ten rydwan
i zmień nazwę, bo krasie i figsy do mordki to już chyba nie WIPki..
p.s. krasnale to stoją w ogrodzie
Dzięki za komentarze,cieszę się że komuś się cuś spodobało.Co do świńskiego rydwanu to jestem w kropce,początkowo miał być od Nargiela ale teraz myślę że orkowo-gobliński byłby nie najgorszy.Jakby ktoś miał jakąś sugestie w tej sprawie to chętnie przyjmę.
Wipki,wipki -roboty trwają ,jak się w końcu pojawisz to zobaczysz.grab pisze:bo krasie i figsy do mordki to już chyba nie WIPki..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nom, krasie najlepsze (drewno wyszło bardzo fajnie) , szczególnie że niektóre to te dwu-formowe paskudy z BoSP.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Tytanowy88
- Wałkarz
Genialny ten 40k owy orkas po prostu gratuluje talentu do zielonoskórych złomiarzy , po prostu mnie rozj....bał.
Kraski też so spoko chociaż nie przepadam za nimi, a co do tego ludzika z kuszą to trochę słabiej od reszty jak to nie ty byś malował no ale rozumiem, że jeszcze nie jest skończony.
Kraski też so spoko chociaż nie przepadam za nimi, a co do tego ludzika z kuszą to trochę słabiej od reszty jak to nie ty byś malował no ale rozumiem, że jeszcze nie jest skończony.
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
Prawdę powiedziawszy większość.Wróciłem do malowania po długiej przerwie i nie chciałem brać się od razu za ładniejsze modele.Męczę się z nimi od grudnia i ciągle cuś nie gra.Arbiter Elegancji pisze:szczególnie że niektóre to te dwu-formowe paskudy z BoSP
Jeszcze troszkę mu brakuje ale to moja robota.Tytanowy88 pisze:ludzika z kuszą to trochę słabiej od reszty jak to nie ty byś malował
Zajefajny pomysł.Próbowałem już dopasować gretchiny ale troszku za niskie.Coś jeszcze pokombinuję.Nijlor pisze:Zrób gobosom wieśniacki kapelusz ze słomy i kufaję
Wszystkim dzięki za opinie i pomysły.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Krasnolud w skrzydlatym hełmie bardzo fajny no i kusznik spuszczający manto zombiakowi też bardzo fajny.
ładne ładne nawet ten oddział krasi który sam w sobie nie są najładniejszy...są bardzo przyjemny dla oka
nie licząc innych modeli
nie licząc innych modeli
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Najlepiej wyszedł moim zdaniem ten wilk... Co za śliczny model...
Kusznik, który napieprza zombiego kolbą kuszy jest genialny, strasznie dynamiczny model i realistyczne odwzorowanie. Super.
Kusznik, który napieprza zombiego kolbą kuszy jest genialny, strasznie dynamiczny model i realistyczne odwzorowanie. Super.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Fakt. Bardzo ładne kolory i ta precyzja Niestety jak na skalę to te słoje są za grube.Skavenblight pisze:Wszystko porządne, ale drewno wręcz obłędne
Ogólnie wszystkie figurki niezłe, niektóre elementy świetne, tylko zdjęcia prześwietlone czy jak to się tam mówi (za bardzo rozjaśnione w edytorze)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Bardzo cieszy że "gościu z kuszą" się spodobał ,to kapitan Kruger dowódca moich najemników do mordki i bardzo zależało mi na efekcie.
Ogólnie bardzo dziękuje za pozytywny odzew i miłe komentarze.Cieszy że cuś się spodobało.Pozdro.
Nic dziwnego ,to moja pierwsza konwersja z 97 .Skavenblight pisze:Tylko ten przedostatni wygląda kiepsko.
Dziewczyno miej litość,te słoje to katorga a jak miałbym zrobić jeszcze mniejsze to padłbym na twarz.bem pisze:Niestety jak na skalę to te słoje są za grube.
No na tym to się niestety zupełnie nie znam,gdyby nie pomoc zewnętrzna to mógłbym co najwyżej opowiedzieć o moich modelach .bem pisze:tylko zdjęcia prześwietlone czy jak to się tam mówi (za bardzo rozjaśnione w edytorze)
Ogólnie bardzo dziękuje za pozytywny odzew i miłe komentarze.Cieszy że cuś się spodobało.Pozdro.