Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Niestety nie widziałem całego meczu Meksyk Francja, ale Mexico to po prostu pocisk Francuzi byli zagubieni
Nie wiem jak dla was ale dla mnie czarnym koniem Holandia być może, niby im średni idzie ale jak A. Roben dojdzie do siebie to zobaczymy. Ewidentnie brakuje im kogoś z inwencją, kogoś kto rozpoczyna akcje, a to Roben potrafi, pokazał to zresztą w LM. Po cichu liczę na finał z udziałem Holendrów.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Vi er hvide, vi er rode, vi er danske dynamite! Piękny mecz, otwarta piłka, dużo walki i jescze więcej okazji do strzelania gola. Jak tak patrzę to te "maluczkie" drużyny zapewniają kibicom ładniejsze i bardziej emocjonujące mecze niż tuzy na czele z Anglią czy Holandią.
Lest we forget:
Zaklinaczu- ale tamta ekipa faktycznie była świetna, dzisiejsza jest cuś zleżałem dynamitem (bardziej zbliżonym do solonego masła}, nader proste akcje, obrona bez pomysłu, jako fan Arsenalu muszę zaznaczyć, że Niklas się odrobinę postarał...
No, ale Oranje w drugiej rundzie. Jest git.
No, ale Oranje w drugiej rundzie. Jest git.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- Loremaster
- Oszukista
Jest duże prawdopodobieństwo że Włosi wygrają albo daleko zajdą
Wczorajszy mecz Dania - Kamerun był według mnie najlepszym widowiskiem tego mundialu. Dzięki temu, że sędzia był pobłażliwy mogliśmy oglądać niekończące się kontrataki przez okrągłe 90 minut Piękny spektakl, realizator musiał powtórki na przyspieszeniu pokazywać hehe. Żałujcie jeżeli nie widzieliście
Za to Ghana pokazała, że gole potrafi tylko z karniaków strzelać. Sędzia za ostro potraktował obrońcę, który przyjął piłkę na rękę. Powinien dostać żółtą oraz karny, a tak to sędzia znowu wpłynął na przebieg meczu. W pełnym składzie Australia Ghanę by rozniosła.
Mam nadzieję, że Nigeria wyjdzie z grupy...... gdyby tak pokonała Koreańców tak z 3:0 a Grecja zebrała od Argentyny z 4:0 to wychodzą Nigeryjczycy jako drudzy.
Za to Ghana pokazała, że gole potrafi tylko z karniaków strzelać. Sędzia za ostro potraktował obrońcę, który przyjął piłkę na rękę. Powinien dostać żółtą oraz karny, a tak to sędzia znowu wpłynął na przebieg meczu. W pełnym składzie Australia Ghanę by rozniosła.
Mam nadzieję, że Nigeria wyjdzie z grupy...... gdyby tak pokonała Koreańców tak z 3:0 a Grecja zebrała od Argentyny z 4:0 to wychodzą Nigeryjczycy jako drudzy.
mundial fajny, europejscy faworyci słabi, liga mistrzów i kasa z klubów im wystarcza
Ameryka Południowa ciśnie
na 5 slotów z eliminacji wszyscy - Argentyna, Brazyli, Urugwaj. Paragwaj , Chile wchodzą dalej
Pięknie - Argentyna, kolejny głupawy stereotyp mediów o Maradonie - słabym trenerze pada
wpływ na drużynę, motywacja,zaangażowanie, dobre zmiany
z Koreą wchodzi Aguero, wypracowuje dwa gole po chwili
Meksyk też pozytywnie
Hiszpanii tylko szkoda...
Ameryka Południowa ciśnie
na 5 slotów z eliminacji wszyscy - Argentyna, Brazyli, Urugwaj. Paragwaj , Chile wchodzą dalej
Pięknie - Argentyna, kolejny głupawy stereotyp mediów o Maradonie - słabym trenerze pada
wpływ na drużynę, motywacja,zaangażowanie, dobre zmiany
z Koreą wchodzi Aguero, wypracowuje dwa gole po chwili
Meksyk też pozytywnie
Hiszpanii tylko szkoda...
Słowacja - Paragwaj 1:1Manfred pisze:jakie macie typy na dzisiaj ?
Włochy - Nowa Zelandia 2:0
Brazylia - WKS 2:2
Bronek - Jarek 2:1
brazylia wks 3:1
wlochy nowa zelandia 0:0
chcialem sie upewnic,apropo wyjscia z grupy czy przy remisie w duzych pkt, najpierw liczy sie bezposredni mecz a potem bramki? szkoda troche kamerunu
chcialem sie upewnic,apropo wyjscia z grupy czy przy remisie w duzych pkt, najpierw liczy sie bezposredni mecz a potem bramki? szkoda troche kamerunu
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
brameczki się liczą przed meczem co pamiętam więc papa słaby KamerunRobson pisze:brazylia wks 3:1
1:1 obstawialem 0:0 i taki powinien byc wynik, bo obu bramek powinno nie być
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE