Wąpierze autorstwa mego.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wąpierze autorstwa mego.
Witam! Jestem w sumie nowy i w batla dopiero się uczę. Za to mam już kilka własnych dzieł. Sami zobaczcie i oceńcie.
Na początek świr von Carstein:
Na początek świr von Carstein:
Rzekłem. Niech tak się stanie.
Miło mi powitać kolegę,vampir całkiem mroczny podstawka oczojebna co pozytywnie wpływa .nie widze dokładnie czy to nmm na mieczu?twarz trochu niewyraźna ale jak na początek to ładny debiut na whfb
Dużo przed Tobą .
Ale jak na początek jest dobrze. Utrzymaj takie tempo podnoszenia kwalifikacji i za rok GD
Ale jak na początek jest dobrze. Utrzymaj takie tempo podnoszenia kwalifikacji i za rok GD
Niestety malutko na tym zdjęciu widać. Na początku w ogóle nie mogłam zauważyć głowy O_o
Ale z tego co widać, to chyba jest nieźle. Better pic. please!
@szrama
De facto nie znamy tempa podnoszenia kwalifikacji Kjorna Poczekamy na kolejne figurki, to dopiero zobaczymy
@patryk999
To na 99% nie jest nmm. Chociaż głowy nie dam...
Ale z tego co widać, to chyba jest nieźle. Better pic. please!
@szrama
De facto nie znamy tempa podnoszenia kwalifikacji Kjorna Poczekamy na kolejne figurki, to dopiero zobaczymy
@patryk999
To na 99% nie jest nmm. Chociaż głowy nie dam...
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Dzięki za tzw. enkouredż. Jako dziecko malowałem modele a teraz (ku zgrozie rodziców) mam kolejną pasję na którą wydaję całą kasę jaką zarobię i kieszonkowe dopiero się uczę, swoją drogą sporo rysuję więc łapska przyzwyczajone do robótek ręcznych.
Rzekłem. Niech tak się stanie.
Ja tu widzę martwego jelenia, a nie zombie, bez obrazy
Chyba zbyt przekombinowany Rozumiem że to miał być martwy bretonczyk z herbem jelenia czy jak?
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Zombiak nie jest wcale taki zły.Zdjęcia kiepskie ale z tego co widać: pancerny umarlaczek bo z pancernego żywego .Zastrzeżenia budzi to co wystaje z pleców,same kosy jeszcze by uszły ale rogi zupełnie zbędne,wiszące głowy też bym usunął.O malowaniu trudno coś powiedzieć,trochę rdzy by się zdało na elementy blaszane i jelita na zgniły kolorek(w obecnej formie kojarzą się z kiełbasą polską surową ).Wampirek bardzo dobry,minus to skóra troszku mało wampirza.Ogólnie fajnie że sam kombinujesz a nie kopiujesz schematy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Imho różnice widać tylko dzięki temu, że model się lekko błyszczy. Poza tym, jak dla mnie, cieniowania nie ma. Fajny model, powinieneś jeszcze trochę przysiedzieć
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Fajny, bardzo podoba mi się podstawka. Realistyczne malowanie, choć błony wyszły płasko trochę.