Wybory prezydenckie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wstępnie nie wstępne poczekam na wyniki wstępne PKW. Bo TVP i TVN mają kosmiczne różniceVarinastari pisze:No to mamy wstępne wyniki:
Bronek Wpadka Komorowski-45.7%
Jaruś-33%
Napieralski-13%
Korwin-2.3%
Ciekawa druga tura się zapowiada.

Co do wyniku 2 tury tiaaa 5 lat temu też było pozamiatane , a tutaj psikus i Lech wygrał.
Pewnie jeszcze o. Tadeusz armii nie uruchomił i wynik się zmienić może

PRZY OKAZJI TO JEST TEMAT O WYBORACH PREZYDENCKICH A NIE CHOLERA O KOŚCIELE ITD
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
5 lat temu też niby miało tak byćKarczmarz pisze:Zwycieżymy, zwycieżymy!!

Z okazji wyborów nawet na 2 min. włączyłam telewizję

W tefałenie Komorowski ma 45% (z hakiem, nie pamiętam ile) a Kaczyński 33% (takoż z hakiem).
W TVP Komorowski 40%, Kaczyński 35%.
Poczekam na oficjalne wyniki, bo ta różnica nie napawa optymizmem co do sondaży

Ostatnio zmieniony 20 cze 2010, o 19:47 przez Skavenblight, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie podejrzewam, aby wyborcy Napieralskiego (13-14 % Polaków) nagle zmienili preferencje i zagłosowali na "zoologicznego antykomunistę"gokish pisze:
Wstępnie nie wstępne poczekam na wyniki wstępne PKW. Bo TVP i TVN mają kosmiczne różnice.
Co do wyniku 2 tury tiaaa 5 lat temu też było pozamiatane , a tutaj psikus i Lech wygrał.
Pewnie jeszcze o. Tadeusz armii nie uruchomił i wynik się zmienić może![]()

Komorowski pokazał, że dla zdobycia prezydentury jest w stanie dogadać się nawet z postkomunistami z SLD. Te gesty i gratulacje dla Grzesia N, te zachwyty dla rozmów z Pawlakiem, jakież to wszystkie piękne i... puste. PR pełną gębą. Kto to w ogóle łyka?
Poczekajmy może na oficjalne wyniki, przestałem już ufać jakimkolwiek sondażom (OBOP'owi w szczególności).
Kaczyńskiego cechuje nieco mniej uporczywy socjalizm, nie popadajmy w paranoję. Za kadencji PiS obniżył wiele podatków, a to chyba z gruntu liberalne, co? Z drugiej strony chęć rozdawnictwa wszelakim związkom zawodowym nie napawa optymizmem.
Poczekajmy może na oficjalne wyniki, przestałem już ufać jakimkolwiek sondażom (OBOP'owi w szczególności).
Kaczyńskiego cechuje nieco mniej uporczywy socjalizm, nie popadajmy w paranoję. Za kadencji PiS obniżył wiele podatków, a to chyba z gruntu liberalne, co? Z drugiej strony chęć rozdawnictwa wszelakim związkom zawodowym nie napawa optymizmem.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2010, o 19:51 przez Kraggo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Masakrator
Wyborcy Napieralskiego pójdą raczej za Bronkiem. Czemu? Wielu z nich to młodzi ludzie, którym spodobała się jego kampania wyborcza i którzy niekoniecznie darzą kaczora sympatią.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A to przepraszamKarczmarz pisze: Oj mi chodzi, że Jarek zwycięzy a nie ta wąsata parówa

Pamiętam, że Bronek był kiedyś jako gość na 11 listopada (? chyba) w moim liceum. Opowiadał świetne anegdotki z czasów PRLu. Wzbudzał sympatię jako bardzo otwarty i dowcipny człowiek. Dla wielu ludzi to naprawdę coś znaczy, nawet jeśli wiedzą, że to wybory prezydenckie, a nie wybory na najlepszego gawędziarza RPKraggo pisze:Komorowski pokazał, że dla zdobycia prezydentury jest w stanie dogadać się nawet z postkomunistami z SLD. Te gesty i gratulacje dla Grzesia N, te zachwyty dla rozmów z Pawlakiem, jakież to wszystkie piękne i... puste. PR pełną gębą. Kto to w ogóle łyka?

wybory prezydenckie w naszym kraju zawsze sie wiazaly z wyborami gawedziarza i populisty wiec sama okreslilas kto ma najwieksze szanse
mozna miec nadzieje ze wielu ludzi poddanych takiej manipulacji zostanie w domach i moj glos na mikke cos jednak da
mozna miec nadzieje ze wielu ludzi poddanych takiej manipulacji zostanie w domach i moj glos na mikke cos jednak da
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...
Pierdoł offtopowe to wylatują od razu a te akurat takie były , zbędne było je zostawiać lub wydzielać.bless pisze:Nie moge znalezc wydzielonego watku...? Gdzie go szukac?gokish pisze:Nożyczki poszły
Akurat mam czas dzisiejszego pięknego wieczora który spędzam z historią to na warcie posiedzę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bo Jarek i Poncyliusz to sie nie usmiechali juz po ogloszeniu wynikow do Napieralskiego? Ciekawi mnie jak mozna nazywac 36 latka komunista.Komorowski pokazał, że dla zdobycia prezydentury jest w stanie dogadać się nawet z postkomunistami z SLD.
-
- Masakrator
To bardzo proste. Wystarczy wrzucić wszystkich do jednego worka i mieć każdego gdzieś.

Ostatnio zmieniony 20 cze 2010, o 20:37 przez Varinastari, łącznie zmieniany 1 raz.
SLD jest kontynuatorką tradycji matki-nieboszczki PZPR. Miller, Oleksy, Kwaśniewski i wielu innych kacyków było/jest w SLD, czyż nie?Akadera pisze:Bo Jarek i Poncyliusz to sie nie usmiechali juz po ogloszeniu wynikow do Napieralskiego? Ciekawi mnie jak mozna nazywac 36 latka komunista.Komorowski pokazał, że dla zdobycia prezydentury jest w stanie dogadać się nawet z postkomunistami z SLD.

A tak w ogóle to aż odruchu wymiotnego można się nabawić oglądając to wszystko. Nie orientuje się ktoś, kiedy będą końcowe wyniki podane przez PKW?
Ostatnio zmieniony 20 cze 2010, o 20:43 przez Kraggo, łącznie zmieniany 1 raz.