DNI FANTASTYKI 2010 Wrocław 5 bitew 2350 pts!
Re: DNI FANTASTYKI 2010 Wrocław 5 bitew 2350 pts!
Tęczowy Rycerz...
oj szykuje się spora liczba killing blowów przez.....
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Grazbird pisze:Tęczowy Rycerz...
właśnie nie wiem czemu zostałem podany w takim zestawie power ragers ziomalami, no chyba że trzymam ich na łańcuchach niczym kolorowe kundle...
bo trochę się czuję w tym towarzystwie jak wysepka hard core na morzu tęczy z różowym niebo skłonem...
chyba że to miało być dla równowagi poglądowej... to czemu aż 2 vs "Ya"?.... bez przesady
albo to kolejna teorie spiskowa Morroka
Ja przyjadę pokazać Wam jak się gra w battla w Gliwicach
Strzeżcie się, uczyłem się grać z samym wielkim GOLONKĄ
Strzeżcie się, uczyłem się grać z samym wielkim GOLONKĄ
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
juz przyszly po jednej rozpie z Gorzowa i z Katowic, 2 z Wro
Co do snot balla... Ja nie chcę w to grać z Dymitrem przeciwko, chyba ze bedzie stal na bramce (chyba bedzie poker wieczorkiem, ale wieczor sami sobie organizujemy podlug Waszej woli)
Co do Tęczowego Rycerza...Nie znacie go jeszcze, ale niektóre osoby wiedzą o co chodzi
Co do Farbowanego Geja... Znacie go już, ale może ze 2 osoby się orientują o co chodzi
Co do snot balla... Ja nie chcę w to grać z Dymitrem przeciwko, chyba ze bedzie stal na bramce (chyba bedzie poker wieczorkiem, ale wieczor sami sobie organizujemy podlug Waszej woli)
Co do Tęczowego Rycerza...Nie znacie go jeszcze, ale niektóre osoby wiedzą o co chodzi
Co do Farbowanego Geja... Znacie go już, ale może ze 2 osoby się orientują o co chodzi
Kto jedzie z katowic? Tylko mi nie mów, że soloMorrok pisze:z Katowic
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Myślę, że lista kto wie kim jest tajemniczy Farbowany.... jest dłuższa. 6 osób które były wtedy w salce i grały w karty + połowa pomorza i kilkoro znajomych znajomych , ale ja nie wyjawię tegoż sekretu. Sory za offtopMorrok pisze: Co do Farbowanego Geja... Znacie go już, ale może ze 2 osoby się orientują o co chodzi
Moje pedzie ma Koszo. Jeśli go namówisz żeby przyniósł, to masz moje błogosławieństwo.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.