Druzynowe Mistrzostwa Warszawy - Szkic Regulaminu i daty
Druzynowe Mistrzostwa Warszawy - Szkic Regulaminu i daty
Najpierw uznalem, ze warto by wrzucic Szkic tego jak bym to widzial.
Data: najlepiej by to chyba zrobic 31 Lipca. Lecz jak najbardziej do ustalenia dalszego.
Format: 5x2350. Max 3 armie z top5 (lizi, vc, doch, skav, de)
3 bitwy. Bez ograniczen osobowych itp.
Czekam na wasze komentarze do tego pomyslu. Jak sie wszystko wykrystalizuje zedytuje post i wrzuce regulamin normalny
Data: najlepiej by to chyba zrobic 31 Lipca. Lecz jak najbardziej do ustalenia dalszego.
Format: 5x2350. Max 3 armie z top5 (lizi, vc, doch, skav, de)
3 bitwy. Bez ograniczen osobowych itp.
Czekam na wasze komentarze do tego pomyslu. Jak sie wszystko wykrystalizuje zedytuje post i wrzuce regulamin normalny
Proponuję, żeby to były Otwarte DMW, żeby zaprosić składy z innych miast, ale to chyba oczywiste. 
Oczywiście pomysł świetny. Proponuję jednak dwie rzeczy zapewnić na takim turze: sędziowanie(!) i brak oceny malowania
. No i trzeba będzie zrobić zapisy od 8.30 do 9, żeby wyrobić się czasowo.

Oczywiście pomysł świetny. Proponuję jednak dwie rzeczy zapewnić na takim turze: sędziowanie(!) i brak oceny malowania

- swieta_barbara
- habydysz
Narbutta? Czy w Babicach? Regulamin tak jak DMP.
Oczywiscie. Chyba, ze Smiechu bedzie chcial to zrobic wtedy nie ma problemu zeby bylo w Babicach choc ograniczenie dosc mocne osob gdyby bylo jest sporym minuem dla Babicswieta_barbara pisze:Narbutta?
Tak. Najprawdopodobniej bedzie max 3 armie z top5 ale taki jak na dmpRegulamin tak jak DMP.
No to jest oczywiste. Chodzi o idee zrobienia mistrzostw Warszawy a jednoczesnie treningu przed dmp. To jest glowna idea i dlatego tez chcialem wrzucic wczesniej temat do dyskusji zeby to nie byl arbitralnie z gory narzucony termin i regulamin.Proponuję, żeby to były Otwarte DMW, żeby zaprosić składy z innych miast, ale to chyba oczywiste.
Brak oceny malowania to tez punkt o ktorym myslalem. trzeba by zrobic jakas klazule zeby nie bylo razacych proxow a co do sedziowania to juz bylby pewien problem bo trzeba by znalezc kogos kto by sie na to pisal
@ Kubi tez myslalem o 1 dniu. tez chcialbym wczesniej ustalic czy sobota czy niedziela zeby jak najwiecej osob moglo wpasc.
@ Jasiuuu. Jesli sie z nimi dogadasz to jak najbardziej. Tu tez istotny jest wydaje mi sie limit miejsc gdyz na taka druzynowke spokojnie moe przyjsc z 60 osob
10 lipca to tydzien przed masterem.
7 sierpien to etc
mozna by pomyslec o blizszym terminie do dmp czyli 14 lub 21 ale te 2 wydaje mi sie, ze odpadaja z przyczyn jakie podalem (z tych sierpniowych tez 14 jest lepszy bo 2 tygodnie od dmp)
7 sierpien to etc
mozna by pomyslec o blizszym terminie do dmp czyli 14 lub 21 ale te 2 wydaje mi sie, ze odpadaja z przyczyn jakie podalem (z tych sierpniowych tez 14 jest lepszy bo 2 tygodnie od dmp)
- swieta_barbara
- habydysz
Proponuje przeniesc rozmowe na ten temat na forum bazyliszka.
Pomysl bardzo fajny ale z tego co pamietam to wlasnie MSWiA planowali swja (mniejsza) druzynowke na koniec lipca...
Imho w babicach, jak i w narbucie, jest za malo miejsca. Zajebista byla ta sala gimnastyczna, w ktorej turniej organizowal Zyraf. Pomiechowek? Dla mnie fest. I obiadek byl zacny.
Po cholere ograniczenie 3 top armi?

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Chodzi o te same ograniczenia co na dmpPo cholere ograniczenie 3 top armi?
@Niko. A kiedy dokladnie oni chcieli robic turniej? i na ile osob mogliby go zrobic? bo nikt nie powiedzial, ze to nie moze byc w Babicach. chodzi o to zeby nie bylo to na max 30 osob bo na pewno bedzie wiecej (rok temu jak robilem druzynowke bylo 60 osob i mysle, ze i tu tyle mogloby byc)
To było w Nowym Dworze Maz. , panie boczek.Imho w babicach, jak i w narbucie, jest za malo miejsca. Zajebista byla ta sala gimnastyczna, w ktorej turniej organizowal Zyraf. Pomiechowek? Dla mnie fest. I obiadek byl zacny.

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Nie wiem, ja tylko pamietam ze byl jakis tam watep, glosowalismy nad formatem no i w efekcie miala byc druzynowka pod koniec lipca... a u nich to raczej duzo osob sie nie zmiesci, chyba ze zalatwia inny lokal... mi bardziej chodzilo o sam fakt ze oni cos tam planowali wiec dobrze by bylo wziac to pod uwage.Shino pisze: @Niko. A kiedy dokladnie oni chcieli robic turniej? i na ile osob mogliby go zrobic? bo nikt nie powiedzial, ze to nie moze byc w Babicach. chodzi o to zeby nie bylo to na max 30 osob bo na pewno bedzie wiecej (rok temu jak robilem druzynowke bylo 60 osob i mysle, ze i tu tyle mogloby byc)
A wlasnie sobie przypomnialem ze 31 mam jakies wesele i mnie nie bedzie

Jeżeli chodzi o Pomiechówek, to nie posiadamy bazy, żeby zrobić tak duży turniej.
Gok jest za mały, a myślę, że jak powiem że może się zgłosić 20 teamow to i tak będzie mało.
W zasadzie powstaje teraz w Pomiechówku sala gimnastyczna naprawdę pokaźnych rozmiarów, ale nie jest ukończona (z tego co mi wiadome nie ma parkietu jeszcze wykończonego)i nie wiem czy pozwolono by nam z tego powodu tam wejść.
Po za tym nie wiem czy przez to, że byśmy organizowali to w pomiechówku, turniej nie straciłby na frekwencji.
Jak chcecie to mogę się ewentualnie rozejrzeć apropos tej sali tam.
Jeżeli chodzi o turniej w Nowym Dworze, to wszystkim zajmował się Angelus i z tego co wiem on o tą salę z kilku miesięcznym wyprzedzeniem prosił.
Zaproście mnie na forum Bazyla to tam jak coś się rozmówimy.
Gok jest za mały, a myślę, że jak powiem że może się zgłosić 20 teamow to i tak będzie mało.
W zasadzie powstaje teraz w Pomiechówku sala gimnastyczna naprawdę pokaźnych rozmiarów, ale nie jest ukończona (z tego co mi wiadome nie ma parkietu jeszcze wykończonego)i nie wiem czy pozwolono by nam z tego powodu tam wejść.
Po za tym nie wiem czy przez to, że byśmy organizowali to w pomiechówku, turniej nie straciłby na frekwencji.
Jak chcecie to mogę się ewentualnie rozejrzeć apropos tej sali tam.
Jeżeli chodzi o turniej w Nowym Dworze, to wszystkim zajmował się Angelus i z tego co wiem on o tą salę z kilku miesięcznym wyprzedzeniem prosił.
Zaproście mnie na forum Bazyla to tam jak coś się rozmówimy.
Teraz NOK chyba juz otrzymał nowy budynek .. (nie wiem czy już oddany do użytku- powinien byc ). Dyrektor NOKu to zacny człowiek i nie byłoby problemów o ile te sale już mają.
Co do Hali w NDM to z powodu niskiej frekwencji poprzednim razem teraz mogłoby to już nie być takie łatwe do załatwienia.. Dodatkowo sądzę że po raz kolejny turniej straciłby na frekwencji z powodu lokalizacji.
Żyraf mógłbyś obdzwonić nowodworskie instytucje i się wywiedzieć co i jak. Ja w tej chwili się ohajtałem (w tą sobote) planuje podróż poślubną i przymierzam się do zamknięcia sklepu także nie mam możliwości za bardzo ogarniać tych tematów. Tonę w dokumentacjach róznego rodzaju.
Pzdr
Co do Hali w NDM to z powodu niskiej frekwencji poprzednim razem teraz mogłoby to już nie być takie łatwe do załatwienia.. Dodatkowo sądzę że po raz kolejny turniej straciłby na frekwencji z powodu lokalizacji.
Żyraf mógłbyś obdzwonić nowodworskie instytucje i się wywiedzieć co i jak. Ja w tej chwili się ohajtałem (w tą sobote) planuje podróż poślubną i przymierzam się do zamknięcia sklepu także nie mam możliwości za bardzo ogarniać tych tematów. Tonę w dokumentacjach róznego rodzaju.
Pzdr
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
- morgan10005
- Falubaz
U nas zrobił się na razie problem taki że jak w OSP jest wolny termin to albo jakiś master albo my nie możemy.
W OSP można zrobić turniej max na 42 osoby (14 teamów 3 osobowych lub 8 teamów 5 osobowych)
W OSP można zrobić turniej max na 42 osoby (14 teamów 3 osobowych lub 8 teamów 5 osobowych)
morgan10005 pisze:U nas zrobił się na razie problem taki że jak w OSP jest wolny termin to albo jakiś master albo my nie możemy.
Więc zostaje Narbutta tylko?