Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
brazylia dobrze obstawiona ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
52 r. p.n.e - klęska pod Alezją
25 X 1415 r. - klęska pod Azincourt
25 II 1515 r. - klęska pod Pawią
1 IX 1870 r. - klęska pod Sedanem
22 VI 1940 r. - królowa klęsk Francji
22 VI 2010 - klęska pod Mangaung/Bloemfontein
No to RPA trafiła rocznicowo z tą wygraną nad Francją
Żadna klęska francuska od Sedanu nie cieszyła mnie tak bardzo jak ta
25 X 1415 r. - klęska pod Azincourt
25 II 1515 r. - klęska pod Pawią
1 IX 1870 r. - klęska pod Sedanem
22 VI 1940 r. - królowa klęsk Francji
22 VI 2010 - klęska pod Mangaung/Bloemfontein
No to RPA trafiła rocznicowo z tą wygraną nad Francją
Żadna klęska francuska od Sedanu nie cieszyła mnie tak bardzo jak ta
Ostatnio zmieniony 23 cze 2010, o 16:20 przez Zaklinacz Kostek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lest we forget:
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Oż fukk, ale wstyd, oczywiście że Alezja Dobrze, że żaden profesor z IH tego nie przeczytał, już poprawiam Dzięki Kervyn, co ta sesja robi z pamięcią człowieka
Lest we forget:
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
Anglia przechodzi dalej , szkoda mi Slowencow powinni przejsc dalej , Anglicy jak na razie grali tragicznie.
heh teraz najwazniejsze aby niemcy przegrali z Ghana
heh teraz najwazniejsze aby niemcy przegrali z Ghana
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
zobaczycie niemcy odpadna , Serbia wygra i przechodzi dalej
Jaka bylaby pompa jakby Australia wyszla Serbowie ostatnie miejsce
Prawda jest niestety taka, ze gdyby Ghana byla bardziej ogarnieta to by spokojnie wygrali, bo to jakie bledy obroncy niemieccy odwalali i stwarzali sytuacja dla Ghany to normalnie zal.pl
Najwazniejsze, ze Niemcy ciskaja dalej - z Anglia powinno pojsc gladko, ale pozniej czekac bedzie na nich Argentyna...
Prawda jest niestety taka, ze gdyby Ghana byla bardziej ogarnieta to by spokojnie wygrali, bo to jakie bledy obroncy niemieccy odwalali i stwarzali sytuacja dla Ghany to normalnie zal.pl
Najwazniejsze, ze Niemcy ciskaja dalej - z Anglia powinno pojsc gladko, ale pozniej czekac bedzie na nich Argentyna...
Wreszcie będzie coś ciekawego na tych mistrzostwach, a mianowicie Niemcy-Anglia Rozum podpowiada, że wygrają Niemcy, a serce jest z Anglią...będzie ciekawie
Ozil nadzwyczaj dobrze zastąpił Ballacka. To co ten chłopak wyprawia jest niesamowie. Oby Niemcy nie zmarnowali takiego talentu
Ozil nadzwyczaj dobrze zastąpił Ballacka. To co ten chłopak wyprawia jest niesamowie. Oby Niemcy nie zmarnowali takiego talentu
WFB: Ogre Kingdoms
Ziemko pisze:Jaka bylaby pompa jakby Australia wyszla Serbowie ostatnie miejsce
W studiu Ghańczyk powiedział wprost, że Ghana się umówiła z Niemcami, że jeżeli sytuacja w meczu Australia - Serbia będzie ok dla nich to odpuszczą. Było to widać już w 70 minucie gdy oddawali piłkę dla Niemców. Spodziewałem się lepszego meczu, ale rozrzedzone powietrze robi swoje.