opowiadanie autorstwa ASa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
opowiadanie autorstwa ASa
moj kolega z pracy splodzil opowiadanie. coz... z racji piastowanego stanowiska powstrzymam sie od komentarza, ale Wy nie musicie
http://www.krysztalyczasu.pl/articles.p ... cle_id=256
http://www.krysztalyczasu.pl/articles.p ... cle_id=256
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
mega średnie, ale w pewnym sensie ciekawe. Ale tylko w pewnym ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Mnie też to rozwaliłoErgofob pisze:Nie dałem rady czytać już po "mega jaszczurze płaskim jak salamandra", ale humor znacząco mi się poprawił. Może innym razem dokończę
Gdyby wydawał kiedyś cykl opowiadań ( ) to niech go nazwie 'Lista Szyndlera'
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale "szerokim na boki"!Ergofob pisze: "mega jaszczurze płaskim jak salamandra"
Ech, trochę więcej pracy nad formą i byłoby dużo lepiej. Najbardziej rażą mnie liczby zapisane cyferkami. Język i treść można by dopracować, ale tutaj zniechęca głównie zapis. Brak polskich liter tu i tam, brak znaków przestankowych...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Stylistycznie beznadziejne, ale hm.... Przynajmniej człowiek ten stara się wymyślić coś nowego i jest na dobrej drodze.
Poza tym na Potęgę Posępnego Czerepu!!! W tekście literackim NIE PISZEMY "10metrowe" tylko "dziesięciometrowe"...
Poza tym na Potęgę Posępnego Czerepu!!! W tekście literackim NIE PISZEMY "10metrowe" tylko "dziesięciometrowe"...
WHAT DA FUCK?! Co to jest to po gwiazdce? Objaśnienie? Zresztą... eee... Przez takie fragmenty jak ten stylistyka pada na kolana i kładzie głowę na pieńku.Ponad 50 tysięcy wielotonowych, mega pancernych półdinozaurów oczekiwało bitwy. Bitwy, w której powiedzie do boju pół miliona swych zakutych w stal kopijników. * (średnio 10 na każdym grzbiecie).
- Master of reality
- Oszukista
Część tego tekstu wygląda jakby ktoś ją wrzucił do tłumacza google. Chociaż nie. Google by sobie lepiej poradziły
I sold my soul for rock'n roll
Uwierz, ja go widziałem na żywo w akcji w klubie w Toruniu (promował bretkę ;P Na poczekaniu tworzył fluff i ostro wczuwał się w klimat: "dzielni rycerze zsiadaja z koni i wznosza modły do swej pani" to tylko przykład