Podręcznika głównego w wydaniu oryginalnym w wersji PL nie będzie.thorgrim pisze:Czy wiadomo coś o polskim wydaniu rulebooka?
Będzie podstawka a w niej mają być skrócone zasady PL.
Podręcznika głównego w wydaniu oryginalnym w wersji PL nie będzie.thorgrim pisze:Czy wiadomo coś o polskim wydaniu rulebooka?
Takie info dostałem od Faberów - podstawka PL ma być w ostatnim kwartale tego roku.tedzio pisze:To potwierdzone info?Aro pisze:Podręcznika głównego w wydaniu oryginalnym w wersji PL nie będzie.thorgrim pisze:Czy wiadomo coś o polskim wydaniu rulebooka?
Czyli olano polskiego klienta.Aro pisze:Podręcznika głównego w wydaniu oryginalnym w wersji PL nie będzie.thorgrim pisze:Czy wiadomo coś o polskim wydaniu rulebooka?
Coś mi chyba umknęło. Mówisz o GW? Od kiedy oni przejmują się błędamiamadeus pisze: ze ostatnim razem zostalo popelnionych kilka bledow (co dla nich jest niedopuszczalne)
Master of reality pisze:Coś mi chyba umknęło. Mówisz o GW? Od kiedy oni przejmują się błędamiamadeus pisze: ze ostatnim razem zostalo popelnionych kilka bledow (co dla nich jest niedopuszczalne)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Hehe, ja jak 12 lat temu kupiłem podstawkę do 5 ed. też siadłem ze słownikiem i od początku jechałem. Oczywiście dla kogoś kto pierwszy raz grał w tą grę trudno było przetłumaczyć funkcjonalnie: leadership, bolt-thrower czy cold one no ale było zabawnie.Morsereg pisze:"always look on the bright side of life" jak to spiewali w jednym filmie
nawet ze slownikiem w rece, tlumaczenie takiego tekstu to jest niezla powtorka z/nauka angielskiego.
Kiedy mozna się spodziewać tych errat? Od razu po wyjsciu rulebooka? Bretonski bsb z savem na 1+ z re-rollem brzmi fajnieamadeus pisze:i tym wyjasniles sprawe - dowiemy sie w erratach ktore armie i ich sztandarowi armii dostana zasady specjalne do jakich przedmiotow