Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Re: Galeria by quidamcorvus
Bardzo fajnie Jakie będziesz robił podstawki, miejskie czy wiejskie (bardziej Mordheim czy bardziej Warheim)?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Co do podstawek to zainspirował mnie Foot_of_adhesive_tape w swoim temacie na TBMF. Co prawda nie będę ich rozwalał, ale błoto, kamienie i liście powinny się na nich znaleźć.Skavenblight pisze:Jakie będziesz robił podstawki, miejskie czy wiejskie (bardziej Mordheim czy bardziej Warheim)?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Naviedzony pisze:Czy mi się wydaje, czy jeden z tych Flagellantów trzyma nad głową podręcznik do 8 edycji Battla? A reszta krzyczy: "Biczuuuujmy się!"
To tak... strasznie, ale to straaaasznie nie lubie jak ludzie wklejają linki lub miniaturki które trzeba klikać. Wklejanie normalnych zdjęć na prawdę nie jest trudne, po prostu kopiujemy inny element z hosta i wklejamy na forum. No ludzie...
Normalnie w ramach protestu przed tym niegodziwym postępowaniem rażącym w moje naturalne poczucie lenistwa nie klikam w linki/miniaturki i nie oglądam takich zdjęć.
No ale Twoje poprzednie prace mnie podkusiły i złamałem tą zasadę. I... nie żałuję
Naprawdę bardzo zacna banda, utrzymana w jednym klimacie, porządnie pomalowana. Cacy. Tylko podstawek brak Mam nadzieję, że szybko to nadrobisz
Wózek zarąbisty.
Jak już wszystko będzie gotowe w 100% to wrzuć zdjęcia. Tylko proszę, wklej normalne fotki a nie miniaturki. Zlituj się nad takimi leniwcami jak ja
Pozdrawiam
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Hehe.
Skończony powóz. Podstawka:
I Pokutnik:
Skończony powóz. Podstawka:
I Pokutnik:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Malowanie na wysokim poziomie, sama konwersja tez bardzo fajna. Efekt końcowy też nie pozostawia nic do zarzucenia. Przyczepie sie tylko do podstawki te szare kamienie a raczej płyty dość dziwnie wyglądają takie skalne koleiny:P jakoś tak nienaturalnie to wygląda, ale i tak niknie to chyba pod karoca i niewolnikami.
- Master of reality
- Oszukista
Wygląda naprawdę super. siła pociągowa to fanatycy czy heretycy?
I sold my soul for rock'n roll
Czarodziej pośród nich raczej nie zgłosił się na ochotnikaMaster of reality pisze:Wygląda naprawdę super. siła pociągowa to fanatycy czy heretycy?
Świetna podstawka, fajne malownicze barwy. Powóz to klasa sama w sobie, aż trudno coś napisać
Vae victis!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
powóz wyszedł świetnie. Dobra mroczna kolorystyka i ciekawie zrobiona podstawka
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 27 cze 2010, o 15:58 przez quidamcorvus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: