Ludwig (chorąży Imperium)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ludwig (chorąży Imperium)
Model na stół. Będzie robił za "zwykłego sztandarowca" - stąd zielone kolory (w takich barwach jest moja armia).
Poproszę komenty.
A, i dodam jeszcze sakramentalne: "w rzeczywistości się tak nie błyszczy"...
Poproszę komenty.
A, i dodam jeszcze sakramentalne: "w rzeczywistości się tak nie błyszczy"...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Brodę ma jak sam Mahomet. Fajnie pomalowany, bardzo ładny sztandar. Niestety nie lubię kolorowych pancerzy, zielonych bardingów i tym podobnych, ale to moja subiektywna opinia.
Fajna zieleń,zwłaszcza barding.Fojer z czachą cacy Ci wyszedł.Widać,że nad skrzydłami aniołka dużo pracowałeś,nie widać by był tylko zwaszowany.
Bardzo fajny.
Sztandary rewelacja.
Generalnie uwielbiam Twoja bardzo duza dokladnosc i schludnosc.
Co mi nie do konca pasuje ( i nie wiem czy to wina zdjec) to miecz (kilka glazow niebieskiego i czarnego powinno go ozywic bardziej) i skora kupidyna, ktora miejscami wydaje sie plaska.
Dodalbym mimo wszystko bym na podstawke chociaz troche trawki, zeby ja troche ozywic, chyba, ze na calej armii nie planujesz jej uzywac.
Generalnie GJ!!!
Sztandary rewelacja.
Generalnie uwielbiam Twoja bardzo duza dokladnosc i schludnosc.
Co mi nie do konca pasuje ( i nie wiem czy to wina zdjec) to miecz (kilka glazow niebieskiego i czarnego powinno go ozywic bardziej) i skora kupidyna, ktora miejscami wydaje sie plaska.
Dodalbym mimo wszystko bym na podstawke chociaz troche trawki, zeby ja troche ozywic, chyba, ze na calej armii nie planujesz jej uzywac.
Generalnie GJ!!!
bardzo fajny ale... ogon konia... moim zdaniem kolor nie pasuje do masci, nie znam sie na tym jakos specjalnie ale wydaje mi sie to dosc nie naturalne...
no i jednak trawka by sie przydala
Nie znam się na koniach zupełnie, więc dobierając kolory zawsze wzoruję się na zdjęciach. Białe i szare konie maja właśnie takie ogony...Niko pisze:bardzo fajny ale... ogon konia... moim zdaniem kolor nie pasuje do masci, nie znam sie na tym jakos specjalnie ale wydaje mi sie to dosc nie naturalne...
http://www.freewebs.com/minihorsekidsclub/perlino.jpg
Planuję "zasiać" trawkę na wszystkich podstawkach jednocześnie - dlatego na razie trawki nie ma. Muszę poćwiczyć ze static grass aplicatorem...Ziemko pisze: Dodalbym mimo wszystko bym na podstawke chociaz troche trawki, zeby ja troche ozywic, chyba, ze na calej armii nie planujesz jej uzywac.
To jak ja bym się miała do czegoś na siłę przyczepiać to do cieniowania konika - miejscami zupełnie go nie rozumiem i wygląda trochę niechlujnie (np. 2. zdjęcie, przednia prawa noga).Niko pisze:ogon konia... moim zdaniem kolor nie pasuje do masci
Ale ja się nie będę czepiać Bardzo fajny model
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Piotr pisze:Planuję "zasiać" trawkę na wszystkich podstawkach jednocześnie - dlatego na razie trawki nie ma. Muszę poćwiczyć ze static grass aplicatorem...Ziemko pisze: Dodalbym mimo wszystko bym na podstawke chociaz troche trawki, zeby ja troche ozywic, chyba, ze na calej armii nie planujesz jej uzywac.
Zapomnialem, ze masz cudowna machine ala Harry Potter od Urbana
A wygląda tak zajebiscie ze można się pomylićgokish pisze:To nie BSB to zwykły sztandarowy zwykłego oddziału RycerzyRasti pisze:No BSB przyzwoity.
Najgorzej wypadło chyba ostrze mieczyka.
że co ?Ziemko pisze:Zapomnialem, ze masz cudowna machine ala Harry Potter od Urbana
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Ah, tak jakoś mi się z BSB skojarzył, nawet się głębiej nie zastanowiłem. No i takgokish pisze:To nie BSB to zwykły sztandarowy zwykłego oddziału RycerzyRasti pisze:No BSB przyzwoity.
Najgorzej wypadło chyba ostrze mieczyka.
A konkretnie na baterie... 30min roboty, 3 miesiace zeby dostarczyc (jakies 10km )Piotr pisze:Kolega zrobił mi maszynę do sadzenia trawki elektrostatycznej. Na prąd...kubon pisze:że co ?Ziemko pisze:Zapomnialem, ze masz cudowna machine ala Harry Potter od Urbana
Model super. A na zywo wyglada jeszcze lepiej. A ze nawet tutaj czytam "miejscami brak dokladnosci" to wiem na 100% ze nigdy tu swoich "prac" nie okaze...
Caly oddzial, to bedzie dopiero cos... (za jakies pol roku moze Piotrze?). Tylko kiedy ty czas znajdziesz, jak do nowej edycji bedziesz chcial piechote wystawi?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Znajdzie Filip, bo swordsmenow i Gsow ma juz pomalowanych, spearmenow chyba tez, jesli mnie pamiec nie myli.
Filip nie pekaj , wrzucaj swoje prace - ja tu jestem modem i nie pozwole na za ostre komentarze.
Generalnie do komentarzy w galerii trzeba podchodzic troche z dystansem.
Filip nie pekaj , wrzucaj swoje prace - ja tu jestem modem i nie pozwole na za ostre komentarze.
Generalnie do komentarzy w galerii trzeba podchodzic troche z dystansem.
Zobacz tu:grabz pisze:Maszynka do sadzenia ,można cuś bliżej na ten temat?
http://www.ztrains.com/pages/tech/grass ... nator.html
A mój wygląda tak: