Tedi Workshop!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Miniblog up 27.04.10 Podstawka pegaza WiP
Teraz pracuję nad kapitanem nad pegazie. Podstawka WiP:
O ile wiem jak pomalować styrodurowe skałki, to mam problem co zrobić z kamyczkami. Nie chcę, aby były tego samego koloru co skałki tj. szarego. Macie jakieś pomysły?
O ile wiem jak pomalować styrodurowe skałki, to mam problem co zrobić z kamyczkami. Nie chcę, aby były tego samego koloru co skałki tj. szarego. Macie jakieś pomysły?
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, o 20:38 przez tedzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Pole buraków ^^ Chociaż nie jestem pewna, czy one rosną na ziemi.
A tak na serio to wyszło strasznie nie naturalnie! Tak, jakby ktoś specjalnie te kamyki tam poukładał. Koniecznie je poprzekładaj i wywal połowę. Imho nie mogą być tak równomiernie poukładane.
A tak na serio to wyszło strasznie nie naturalnie! Tak, jakby ktoś specjalnie te kamyki tam poukładał. Koniecznie je poprzekładaj i wywal połowę. Imho nie mogą być tak równomiernie poukładane.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
No!. W końcu zdjęcia czegoś więcej, niż tylko patyka, który, swoją drogą, jest krzywy Ale poza tym cacy. Można by jeszcze w niektórych miejscach żółty podcieniować.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
No to jeździec już pomalowany teraz jego latadło! Podstawkę zmieniłem, stwierdziłem, że taka będzie bardziej się identyfikować z armią, tamta była zbyt monotonna jak na taki duży obszar. Nad nmm ciągle pracuje - wg mnie chyba robię jakieś postępy. Pióra i te włosy czy futro na pegazie (nie wiem co to jest) pragnę zrobić w tym samym kolorze - jaśniejsze niż maść konia. Szata będzie w kratki, przynajmniej taki jest mój zamiar . Myślałem nad urozmaiceniem skrzydeł, różnymi odcieniami brązu. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Dobra! Już koniec gadania, a i gumka jest po to aby się trzymał, nie jest przyklejony jeszcze do podstawki i się kiwa, więc nie zwracajcie na nią uwagi .
Dobra! Już koniec gadania, a i gumka jest po to aby się trzymał, nie jest przyklejony jeszcze do podstawki i się kiwa, więc nie zwracajcie na nią uwagi .
Będzie gut. Płaski żółty, skóra jak najbardziej ok. Nie przesadź z tymi kratkami na szatach, żeby za bardzo pstrokaty się nie zrobił.
Ja bem chciałem tego typu kratkę, ale z czarnymi liniami między poszczególnymi kratkami:
http://coolminiornot.com/246961
Co o tym sądzi waćpanna?
http://coolminiornot.com/246961
Co o tym sądzi waćpanna?
Ostatnio zmieniony 7 lip 2010, o 08:30 przez tedzio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
chyba raczej "waćpanna"tedzio pisze:Co o tym sądzi waćpani?
Pegaz jak na razie wychodzi fajnie, choć trudno coś oceniać przy wipie.
Dziwnie wyglądają zęby tej szkapy, imo za jasne (choć to może być wina zdjęć). może mały wash'yk na nie?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..