A teraz czuję w ustach denaturat, chociaż go nie piłam, tylko figsa czyściłam. I mi się to nie podoba, wszędzie śmierdzi tym fioletowym świństwem.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Skavenblight pisze:Dałabym linka od razu, ale nie wiedziałam, czy nie łamię jakoś regulaminu...
Uwaga - trochę ilustrowane - może obrazić uczucia religijne - może obrazić męską dumę - ale co mi tam:
http://opowiadania.bdsm.pl/opowiadania/ ... zkoszy.php
Ale ostrzegam, dość krótkie jest...
Chyba wolisz nie wiedziec KrzysiuKrzysiekW pisze:Jest inne pytanie:Skavenblight pisze:O kurde, chłopaki![]()
Przyznawać się, który pisze opowiadania warhammerowe na portalu o BDSM
Co Ty tam robiłaś?..
No nie wiem.TruePunk pisze: Chyba wolisz nie wiedziec Krzysiu
Moja dziewczyna tez taki ma. I tak samo sie tlumaczy ; pKrzysiekW pisze:No nie wiem.TruePunk pisze: Chyba wolisz nie wiedziec Krzysiu
Przy szafie w moim pokoju wisi czarny palcat. Taki ładny, skórzany, zdobiony, z drewnianą rączką.
Niektórzy twierdzą, że to dlatego że jeżdżę konno. Może mają rację, kto wie...
Jak napisał kolega poniżej - szukałam inspiracji.Jest inne pytanie:
Co Ty tam robiłaś?..
Mówią, że jesteśmy dobraną parąA co na to Kapitan Hak?![]()
Anduril? Plastikowy? Wydajacy odgłosy walki?..Skavenblight pisze: Ekhemmm... a u mnie w pokoju jest plastikowy Anduril [koledzy mi chcieli dać jakiś prezent na 18, więc kupili Andurila, który wydaje nawet odgłosy walki!], to co JA mam powiedzieć?!
hmm...zaczynam się bac, bo moja dziewoja też sobie niedawno sprawiła palcat...TruePunk pisze:Moja dziewczyna tez taki ma. I tak samo sie tlumaczy ; pKrzysiekW pisze:No nie wiem.TruePunk pisze: Chyba wolisz nie wiedziec Krzysiu
Przy szafie w moim pokoju wisi czarny palcat. Taki ładny, skórzany, zdobiony, z drewnianą rączką.
Niektórzy twierdzą, że to dlatego że jeżdżę konno. Może mają rację, kto wie...
<marcel>Siema , potrzebuje pomocy ....Skavenblight pisze:
Ekhemmm... a u mnie w pokoju jest plastikowy Anduril [koledzy mi chcieli dać jakiś prezent na 18, więc kupili Andurila, który wydaje nawet odgłosy walki!], to co JA mam powiedzieć?!