[26.06.2010] Płomienie FENIXA VII - 2x1350 BP [Włocławek]
Re: [26.06.2010] Płomienie FENIXA VII - 2x1350 BP [Włocławek]
ok.
- zaktualizowałem nadesłane rozpiski
- wstawiłem logo sponsora
- kupiliśmy dzisiaj 2 dodatkowe stoły
- pamiętajcie proszę by przywieźć ze sobą IDiki z ligi
- wstawiłem progi/punktację
- zaktualizowałem nadesłane rozpiski
- wstawiłem logo sponsora
- pamiętajcie proszę by przywieźć ze sobą IDiki z ligi
- wstawiłem progi/punktację
Panowie ponieważ termin już bliski zwróćcie uwagę na remonty we Włocławku. Jeśli ktoś ma jakieś pytania jak najszybciej i bez kłopotów dojechać na turniej proszę się do mnie odezwać i raczej nie liczcie że uda się wam na ostatnią chwilę dotrzeć bo naprawdę Włocławek to teraz jeden wielki wykop
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Przypominam dobrzy ludzie że, z uwagi na ograniczony czas, będziemy rygorystycznie przestrzegać czasów bitew. Żeby nie było szoku, płaczu, zgrzytania zębami i zapewniania że "ja nie widziałem" przy karnych, które na pewno będą przyznawane spóźnialskim.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Gnatozuj pisze:Przypominam dobrzy ludzie że, z uwagi na ograniczony czas, będziemy rygorystycznie przestrzegać czasów bitew. Żeby nie było szoku, płaczu, zgrzytania zębami i zapewniania że "ja nie widziałem" przy karnych, które na pewno będą przyznawane spóźnialskim.
Ty, ale jest groźny...chyba ze strachu nie przyjedziemy
- Orkgrinder
- Wałkarz
Nie wiem, czy jeszcze się zmieścimy i czy będzie do pary, ale jakby co to rozpiski wysłane.
Shinue mógłbyś się odnieść do powyższego ;) (albo pozostałe szanowne grono organizatorów)
Shinue mógłbyś się odnieść do powyższego ;) (albo pozostałe szanowne grono organizatorów)
Orkgrinder pisze:Nie wiem, czy jeszcze się zmieścimy i czy będzie do pary, ale jakby co to rozpiski wysłane.
Shinue mógłbyś się odnieść do powyższego (albo pozostałe szanowne grono organizatorów)
Także z tym czy się zmieścicie raczej problema nie będzie a co do pary damy jakoś radęShinue pisze:ok.
Kutno, Bydzia, Toruń i Wawa którędy będą do nas jechać? bo Płock to podejrzewam że przez naszą wspaniała tamę albo most dopiero przez Wisełkę się przeprawią...
oczywiście, że przyjeżdżajcie. rozpiski wysłane terminowo. stoły dokupione więc się pomieścimy.Orkgrinder pisze:Nie wiem, czy jeszcze się zmieścimy i czy będzie do pary, ale jakby co to rozpiski wysłane.
Shinue mógłbyś się odnieść do powyższego (albo pozostałe szanowne grono organizatorów)
dziś przyszło kilka makiet zaoranych pól, bo gobowi nie było zbyt łatwo
Bydgoszcz pojedzie od strony Torunia, krajową 7 o ile dobrze pamiętam. Wjedziemy od strony Anwilu w każdym razie...
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
ok, dzięki.
Na tej trasie nie ma żadnych rozkopów wielkich?
Na tej trasie nie ma żadnych rozkopów wielkich?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Na rogu Żabia/Królewiecka było zawsze kilka miejsc do zaparkowania za friko po południu będę w klubie to dam znać czy jeszcze są , tak samo pomiędzy Żabią a Stodólną po drugiej stronie Królewieckiej coś tam wolnego było. Dzisiaj podam dokładnie jak to tam wygląda.
Jeśli ktoś jednak chce zaparkować pod Kauflandem przy galerii wzorcownia to :
Jadąc od Torunia: Toruńska-Okrzei-Kapitulna (przy hotelu młyn w prawo) i tutaj zawrócić przy najbliższej okazji - Przejchać remontowane skrzyżowanie - na rondzie w prawo w Kilińskiego - Bauera i mamy Kaufland
Jadąc od Łodzi: Okrzei - Wronia - Chopina - Plac Wolności - Kilińskiego - Bauera i mamy Kaufland
Polecam zapoznać się z mapkami remontu http://www.husar-hbi.pl/zapewnienie.html
1. Jadąc od Torunia w ulicę Polskiej Organizacji Wojskowej (P.O.W.) teraz mogą skręcać tylko autobusy pamiętajcie o tym bo często za zakrętem czai się głodny misiu
2. Jadąc jedynką na wysokości hotelu Młyn można skręcić tylko w prawo czy to jadąc od strony Łodzi czy od Torunia
Jeśli chodzi o natężenie ruchu to różnie to bywa czasem mi od Anwilu droga do dworca zajmuje samochodem z lekka godzinę czasem 30 minut
Jadąc jedynką od strony Łodzi najlepiej jechać Okrzei - Wronia -Chopina - Plac Wolności - Brzeska - Żabia.
Dla tych co nie wiedzą klub zlokalizowany jest bliżej ulicy Królewieckiej czyli trzeba przejechać prawie całą ulicę Żabią (która jest jednokierunkowa - kierunek ruchu od Brzeskiej do Królewieckiej).
Jeśli ktoś jednak chce zaparkować pod Kauflandem przy galerii wzorcownia to :
Jadąc od Torunia: Toruńska-Okrzei-Kapitulna (przy hotelu młyn w prawo) i tutaj zawrócić przy najbliższej okazji - Przejchać remontowane skrzyżowanie - na rondzie w prawo w Kilińskiego - Bauera i mamy Kaufland
Jadąc od Łodzi: Okrzei - Wronia - Chopina - Plac Wolności - Kilińskiego - Bauera i mamy Kaufland
Polecam zapoznać się z mapkami remontu http://www.husar-hbi.pl/zapewnienie.html
1. Jadąc od Torunia w ulicę Polskiej Organizacji Wojskowej (P.O.W.) teraz mogą skręcać tylko autobusy pamiętajcie o tym bo często za zakrętem czai się głodny misiu
2. Jadąc jedynką na wysokości hotelu Młyn można skręcić tylko w prawo czy to jadąc od strony Łodzi czy od Torunia
Jeśli chodzi o natężenie ruchu to różnie to bywa czasem mi od Anwilu droga do dworca zajmuje samochodem z lekka godzinę czasem 30 minut
Jadąc jedynką od strony Łodzi najlepiej jechać Okrzei - Wronia -Chopina - Plac Wolności - Brzeska - Żabia.
Dla tych co nie wiedzą klub zlokalizowany jest bliżej ulicy Królewieckiej czyli trzeba przejechać prawie całą ulicę Żabią (która jest jednokierunkowa - kierunek ruchu od Brzeskiej do Królewieckiej).
Czy ktorys z was jezdzi czasem fura do warszawy? Chce sie zorientowac o ktorej musimy wyjechac. Znam te droge, ale tylko do czerwinska/wyszogrodu.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Nom, tez zakladalem 3h. + chyba warto doliczyc 30 minut w samym wloclawku U was w centrum trzeba placic za parkingi nawet w weekendy? No niezle...
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Wisle to my przekroczymy w Plocku, drogi panie Wjedziemy do miasta 62dwojka i polecimy ulica plocka, ktora konczy sie blisko remizy. Taki jest plan