8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) III
Re: 8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) III
U jednych będzie węższy u innych zostanie. -> jesli będzie sie opłacało posiadanie dużego parku maszynowego. Chociaz o tym zadecyduja jeszcze pkt.
Naród polski jest wspaniały! Tylko ludzie kur...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
no właśnie po co fluff, zlikwidować. Rulebook ma mieć tylko zasady a kodeksy tylko tabelki z zasadami i statystykami. Figurki zamiast modeli przedstawiające wojowników i smoki należy zastąpić pionkami bezkształtnymi(przecierz kształt smoka to reprezentacja we fluffie) to ma być poważna gra a nie fluffowe pierdzenie o jakiś smokach.
@Fensir
Ja też preferuje granie ale niestety wychowałem sie na tej wersji Warhammera która zmusza do poruszenia wyobraźni więc nie dziw sie że lubie czytać historię świata Warhammera.
Jak preferujesz granie to pograj w szachy
Ja też preferuje granie ale niestety wychowałem sie na tej wersji Warhammera która zmusza do poruszenia wyobraźni więc nie dziw sie że lubie czytać historię świata Warhammera.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, o 22:31 przez kubon, łącznie zmieniany 1 raz.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
-
- Masakrator
"Na wschodzie bez zmian", "Chińczyki trzymają się mocno".
-
- Masakrator
Lecz przynajmniej podręcznik zasad nie należy do najdroższych.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To sie naucz angielskiego albo czytaj ze słownikiem w drugiej ręce. Jak tak czytam twoje posty to mam 100% pewność, że ci sie to przyda.kubon pisze:@Fensir
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Umiem angielski ale czytanie tylu stron otoczki fabularnej każdej rasy po angielsku, to wcale juz takie przyjemne nie jest. xP
I przestań dopisywać jakieś złośliwości do moich postów bo to juz jest nudne ... Co to ze mieliśmy róznice zdań w jednym temacie znaczy ze musisz mnie tępić na każdym kroku? Bez przesady ...
I przestań dopisywać jakieś złośliwości do moich postów bo to juz jest nudne ... Co to ze mieliśmy róznice zdań w jednym temacie znaczy ze musisz mnie tępić na każdym kroku? Bez przesady ...
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Kubon, Haters gonna hate
Nie przeczę, że fluff może być fajny. Jak dla mnie to wystarczyłoby jakby był w oddzielnych książkach. Popatrz na przykładzie VIII edycji jaka ta książka będzie niepraktyczna. Gdyby odjąć klimatyczne cuda to byłaby dużo bardziej poręczna.
Nie przeczę, że fluff może być fajny. Jak dla mnie to wystarczyłoby jakby był w oddzielnych książkach. Popatrz na przykładzie VIII edycji jaka ta książka będzie niepraktyczna. Gdyby odjąć klimatyczne cuda to byłaby dużo bardziej poręczna.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Było do mnie nie pisać wulgarnych tekstówkubon pisze:Umiem angielski ale czytanie tylu stron otoczki fabularnej każdej rasy po angielsku, to wcale juz takie przyjemne nie jest. xP
Fensir
Nienawiść rodzi ból.
Ból rodzi nienawiść.
P.S. Kubon może i bym nie robił żadnych przytyków gdybyś nie pisał głupot. Polskie tłumaczenia są jakby z dupy brane i pełne błędów. A jeżeli ktoś ma problem z przeczytaniem kilkuset stron po angielsku to niech sie zastanowi w jakich czasach żyje...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Wiem ale zrozumiałem swój bład i pokornie prosze o wybaczenie
A przetłumaczenie tylu stron to nie jakis straszny problem. po prostu czytając to chce odczuwać sama przyjemność a nie zaprzątać sobie głowę tłumaczeniem czasem dziwnych wyrazów z fantastyki A juz same zasady to całkowicie nie problem.
A przetłumaczenie tylu stron to nie jakis straszny problem. po prostu czytając to chce odczuwać sama przyjemność a nie zaprzątać sobie głowę tłumaczeniem czasem dziwnych wyrazów z fantastyki A juz same zasady to całkowicie nie problem.