Silesia Wars XIV 20.06.2010 - 2500, BP+special characters
Re: Silesia Wars XIV 20.06.2010 - 2500, BP+special characters
Szmyt.
Po tym, jak się Laik i Andrzej przerzucają pod jedną rozpiską WE dział niżej to sądzę, że na pierwszym stole było grubo.
Po tym, jak się Laik i Andrzej przerzucają pod jedną rozpiską WE dział niżej to sądzę, że na pierwszym stole było grubo.
bo nie ma +2S. A poza tym Eltharion jest już nieaktualny.I jeszcze mi Jankiel źle sędziował że nie ma +2 do S ze swojego miecza -.-
a jak ja to powtarzam, to przeciwnicy Ździcha się śmieją ;PI jeszcze jedno ... Ździchu to cholerny wałkarz
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ma +2S (AB jest po mojej stronie ) a jedna edycja wiosny nie czyni (a nawet na tym trace jedna umiejatnosc od niego i nic w zamian nie zyskuje )Yudokuno pisze:bo nie ma +2S. A poza tym Eltharion jest już nieaktualny.I jeszcze mi Jankiel źle sędziował że nie ma +2 do S ze swojego miecza -.-
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Nie ma. Nie dość, że nie znasz zasad, nie umiesz czytać, oszukujesz swoich przeciwników, to jeszcze się rzucasz później na forum.Bo ma great weapona ??? ( zreszta nie ważne bo tylko raz doszedł do kombatu ale 3 razy przezył)
Poszedłem na delikatne ustępstwo, specjalnie dla Ciebie, ale nie byłeś w stanie tego docenić. Weź się chłopie ogarnij
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hyhyhy no nie moge ;-DEltharion pisze:i miałbym 3 : 17 a nie 2 : 18
Stara dobra zabrzanska szkola 'battle to bluzgi i waly' ;-)Yudo pisze:a jak ja to powtarzam, to przeciwnicy Ździcha się śmieją ;PEltharion pisze:I jeszcze jedno ... Ździchu to cholerny wałkarz