Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Szczurka ...
Metaliki klasa,skrzydełko baśniowe,świetnie się prezentuje.Szkoda że orka skończonego niema,czekałem na ten model.
Ork poszedł w odstawkę póki co ,kończę zlecenia Smok mam nadziej na dniach powinien się pojawić + panienki
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Elf zajebisty, strasznie fajny płaszcz i malowanie twarzy.
Za to smok... Wygląda jak latający wąż... Nieproporcjonalny taki. Ale malowanie ładne.
Za to smok... Wygląda jak latający wąż... Nieproporcjonalny taki. Ale malowanie ładne.
Fotki drugiej pani (swieci sie bo lakieru nie ma):
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Malowanie smoka super, chociaż jego poza jest trochę dziwna. Wygląda jakby uciszał tłum
Z lasek zdecydowanie bardziej podoba mi się druga.
Z lasek zdecydowanie bardziej podoba mi się druga.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
KOLOROWO:D
ciekaw jestem jak będzie wyglądać ze skrzydłami i laskami;] na mój gust dużo kolorów ale dla większego modelu można się czasem pokusić;) czekam na cd.
ciekaw jestem jak będzie wyglądać ze skrzydłami i laskami;] na mój gust dużo kolorów ale dla większego modelu można się czasem pokusić;) czekam na cd.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Oooo Szczurek moją najulubiensza figse w battlu malujesz
Jak zwykle pro wychodzi, najbardziej mi się zieleń podoba, ma taki świetny odcień.
Jak zwykle pro wychodzi, najbardziej mi się zieleń podoba, ma taki świetny odcień.
Dzięki za komenty W sumie jakbym się nie starał to i tak zawsze wychodzi cukierkowo-kolorowo
Ech, niech wychodzi jak chce cukierkowo byle technicznie pozostało na takim samym poziomie jak wszystkie dotychczasowe Twoje prace, bo na prawdę ciężko by się było do czegokolwiek przyczepić. Płynność przejść pomiędzy kolorami jak zwykle pierwsza klasa. Najbardziej rozzbraja mnie cieniowanie zielonego! Jak Ty to robisz?? Od czasu jak zacząłem się bawić w O&G to cieniowanie skóry gobosków i płynne przejścia na zielonym to dla mnie koszmar. Nigdy mi nie wychodzi tak jak bym chciał, a tu proszę smoczek jak ta lala.
A wracając do cukierkowatości, to najszybciej pozbędziesz się tego efektu jak trochę "pobrudzisz" modele suchymi pigmentami, kilka firm takie robi, ja właśnie chcę zainwestować w zestawik od Andrea Miniatures, bo mi też juz kilka osób powiedziało, że tak jakoś za czysto moje figsy wyglądają.
Pozdrawiam
TT
A wracając do cukierkowatości, to najszybciej pozbędziesz się tego efektu jak trochę "pobrudzisz" modele suchymi pigmentami, kilka firm takie robi, ja właśnie chcę zainwestować w zestawik od Andrea Miniatures, bo mi też juz kilka osób powiedziało, że tak jakoś za czysto moje figsy wyglądają.
Pozdrawiam
TT