![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nie jest to może arcydzieło, ale mnie się jeszcze podoba
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Obrazek](http://img85.imageshack.us/img85/1923/zabojca2.jpg)
Makieta też jest moja
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
tyle ze on nie ma rekawic, gole dlonie i bransoletyPL_Cmd_Jacek pisze:Dzięki wszystkim za opinię, muszę zmienić pędzle po są lekko podniszczone (pomagam sobie wykałaczką) i jednak dokupić jeszcze więcej farb. Nie do końca jeszcze potrafię stosować techniki, jakie czytałem w "How to paint ... " .
Wymienię mu rękawice na skórzane, ale włosy zostawię w tej kolorystyce, ma być niepowtarzalny.
Większość z nas ślini pędzle po skończonej robocie.BuXi pisze: ( ja to robie śliną ale jestem wypaczony)
Rzeczywiście nie zauważyłem tej spinki. To dlatego, że maluję je jeszcze raz po moim synu. On teraz skupia się na elfach (jutro załącze parę jego prac), a ja na kraśkach, które mu zerekwirowałem. Ogólnie w domu mam jedną wielką "Wojnę o Brodę"PL_Cmd_Jacek pisze:No to jeszcze druga jaką zrobiłem, jeszcze przed Waszymi uwagami.
Już widzę, że do poprawki podstawka no i te pędzle. Mam wyraźnie za mało farb i nie potrafię jeszcze cieniować kolorów.
DOT 4 ?????? Płyn hamulcowy ??????BuXi pisze:haha wspanialeJak malujesz po kimś, to pamiętaj o takim sprytnym urządzeniu jak dot 4
zmywasz, podkładujesz, malujesz na nowo i jest cacy
No a teraz się nie ociągaj bo czekam na kolejne prace
rozumiem, ze mówisz o tej technicejARBAL pisze:Na 12lat to respect
Te elfy są idealnie przygotowane do bejcowanie... zapoznaj się z ta techniką może warto bylo by je potraktowac jakąś jasna bejcą?