Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Te krasnale wygladaja wypasnie, jak wyglada cena w porownaniu do gw?
I będą w ogóle w polsce do kupienia elfy i krasnale? Bo na cytadeli only undeadzi
I będą w ogóle w polsce do kupienia elfy i krasnale? Bo na cytadeli only undeadzi
-
- Oszukista
apropos elfów: widzieliście bohatera na smoku? Dla mnie miodzio, jeśli będzie do dostania w naszym pięknym kraju, to będzie mój pierwszy zakup po wakacjach
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
ANtY pisze:Te krasnale wygladaja wypasnie, jak wyglada cena w porownaniu do gw?
Jeśli masz założone konto w paypal to możesz spokojnie zamawiać bezpośrednio w Manticu.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Nie możesz sprawdzić na stronie producenta? 12,5Ł za regiment 20 lub dwie maszynki, 30Ł za "batalion" zawierający 40 piechoty i dwie maszyny, ew. army deal zawierający dwa bataliony, metalowych berserków i bohaterów za 99Ł. Pewnie w sierpniu będą też jakieś inne "deale".Te krasnale wygladaja wypasnie, jak wyglada cena w porownaniu do gw?
Cytadela jak to się już zdarzało przy sprowadzaniu czegoś fajnego ściągnęła dwa pudełka na krzyż i kiedy okazało się, że 12 latki wolą sobie kupić Spaz Marinów, zaniechała dystrybucji Mantica na bieżąco można dostać za to Faberze zarówno stacjonarnym, jak i internetowym. Jednak jak Thrawn zauważył, to nie trzeci świat i nie widzę, czemu nie zamówić z 'zagramanicy' - powyżej 20Ł Mantic wysyła za darmo, mają też wiele zniżek i promocji - np. za samo wpisanie sie do newslettera jest 10% na pierwsze zamówienie, do tego obecnie do zamówień powyżej 50Ł dorzucają gratis swoją firmową torbę na ramię Wszyscy jesteśmy w rodzinie europejskiej, więc cła nie ma. Fakt, że funt drogi jak cholera teraz, ale po przeliczeniu nawet bez zniżek wychodzi taniej niż po cenach Faberów.
Jedyne, co może być przeszkodą to brak PayPala, ale na pewno mama/tata/brat/kolega/uczynny forumowicz w tym pomoże
Jakiś czas temu przyszły mi figurki od elfów więc kiedy już zrobiłem zdjęcia moge sie pochwalic ich wygladem
Jak zauważyła moja siostra są troche ,,chudzi" lecz w tym cały ich urok
Jak zauważyła moja siostra są troche ,,chudzi" lecz w tym cały ich urok
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Don_Silvaro: chodziło mi o ceny w PLNach, a nie funtach. Nie mam paypala i w tym właśnie problem (próbowałem co prawda kiedyś założyć, ale coś numeru karty nie przyjmowało normalnie.
Kubon (albo ktoś kto ma figurki Mantica), powiedzcie mi czy podstawki manticowe mają taki sam wymiar jak małe podstawki GW.
@ Krassus
Są identyczne mimo tego ze na pierwszy rzut oka wydaja się większe ( to przez to że te z GW są jakby w kształcie piramidy - zwężają sie u góry a te z Mantica są w każdym miejscu takie same)
Oczywiście chodzi o takie 20x20
Są identyczne mimo tego ze na pierwszy rzut oka wydaja się większe ( to przez to że te z GW są jakby w kształcie piramidy - zwężają sie u góry a te z Mantica są w każdym miejscu takie same)
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Dzięki na info.kubon pisze:@ Krassus
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No dobrze na zdjęciach widać- Eternal wciąga nosem tego śmiesznego patyczaka
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
ANtY pisze:Don_Silvaro: chodziło mi o ceny w PLNach, a nie funtach. Nie mam paypala i w tym właśnie problem (próbowałem co prawda kiedyś założyć, ale coś numeru karty nie przyjmowało normalnie.
Wystarczy pomnożyć przez 5 Regiment będzie nieco ponad 60zł, warhost ok. 150. Ceny w sklepie gracz.com.pl możesz sprawdzić sam, ceny w stacjonarnym sklepie są kilka (5-10) złotych wyższe niż 'na internetach'.
Jak wspomniał Motorek, nie ma potrzeby podpinania karty do PayPal. Sam miałem z tym problem, którego żałosna obsługa klienta w mBanku nie potrafiła rozwiązać Jeśli masz konto w PayPal, wystarczy, że zrobisz na konto PayPalowe zwykły przelew z konta bankowego - po maks dwóch dniach kaska będzie siedziała na PayPalu, wtedy robisz przewalutowanie na funty i jazda Co prawda jest jakiś limit kwoty na transakcje bez podpiętej karty, ale jest on na tyle wysoki, że na zamówienie z UK od wielkiego dzwonu spokojnie wystarcza.
Zdjecia super - elfy GW wyglądają przy Mantysiach tak pokracznie, że aż śmiesznie
To do młotka mam kierować się fluffem Mantica ?Don_Silvarro pisze:Nie, po prostu nie przypominają roboty Gejs ŁorkszopuRasti pisze:ich zbroje wcale nie przypominają mi krasnoludzką robotę.
Po prostu te krasnale to nie to samo, co się opisywało i widziało w podręcznikach do ErPeGa i choćby później w battlu.
Chodziło mu o figsy
Krasnale fajne oprócz łączenia głowy i tłowia. Ciekawy jestem czy sa takie wysokie jak dwarfy od GW czy wyższe.
Krasnale fajne oprócz łączenia głowy i tłowia. Ciekawy jestem czy sa takie wysokie jak dwarfy od GW czy wyższe.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Na filmiku Beasts of War, do którego link pojawił się w tym temacie nieco wcześniej, znajduje się porównanie Ironclads z załogą armaty made in GW. W skrócie - na wysokość identyczni, Mantic jednak zauważalnie bardziej masywny.
a wie ktos czy w jakims polskim sklepie beda dostepne modele revenent knightow ( http://www.manticgames.com/Shop-Home/Ne ... -Deal.html ) ?? imo nadaja sie jak zloto na BK do vampire countow.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Już od kilku dni są