Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
puki co kupom mi pięknie wychodzi ; )
Ja tez kibicuje Ghanie, ale jesli przejda to w cwierc dostana od Urugwajczykow.
I zajebiście zagrali. Poza tradycyjnym przestojem, w ciągu którego dostali tradycyjną bramkę pełna kontrola. Boateng, Ayew, Kingson - najlepsi. Gyan, Asamoah, Pantsil - wyróżniający. Niezłą zmianę dał Appiah. U Amerykańców - Dempsey i Donavan całkiem, całkiem.
Niestety z Urusami będzie doskwierał brak Ayewa oraz (prawdopodobnie) Boatenga. Będzie ciężko, ale i tak - łut szczęścia (nieodpuszczenie meczu przez Australię oraz farcik w układzie drapinki) oraz dobra organizacja gry, otwiera im drogę do półfinału. Przypominam, że tego poziomu żaden zespół afrykański nie osiągnął.
Jutro ważny dzień - trzymam kciuki za Anglię oraz Albi-celeste. O tych ostatnich raczej się nie martwię W ćwierćfinałach może być pięknie - Brazylia - Holandia oraz Argentyna-Anglia. Wygrany z pary Hiszpania-Portugalia ma niemal pewny półfinał (z Argentyną ofc ).
Niestety z Urusami będzie doskwierał brak Ayewa oraz (prawdopodobnie) Boatenga. Będzie ciężko, ale i tak - łut szczęścia (nieodpuszczenie meczu przez Australię oraz farcik w układzie drapinki) oraz dobra organizacja gry, otwiera im drogę do półfinału. Przypominam, że tego poziomu żaden zespół afrykański nie osiągnął.
Jutro ważny dzień - trzymam kciuki za Anglię oraz Albi-celeste. O tych ostatnich raczej się nie martwię W ćwierćfinałach może być pięknie - Brazylia - Holandia oraz Argentyna-Anglia. Wygrany z pary Hiszpania-Portugalia ma niemal pewny półfinał (z Argentyną ofc ).
Mam nadzieje, że wygra holandia z argentyna, znaczy najpierw ze słowacją
- Jacek_Azael
- Masakrator
I to taka ładna brameczka
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Na sędziów w battlu się narzeka co?
Sędziowałem piłkę nożną i takie bramki ze środka boiska uznawałem jak linionwy zaspał.
Tej bandzie .... mogę tylko napisać wy.......
Dunkyra pisze:
FIFA top men Joseph Blatter literally said in an unofficial interview that he is in favour to see that refugee's can make mistakes and that a world cup final could result in a winner that doesn't deserve to win. Quick check with video camera's would ruin such possibility.
And he's the man in charge, what he's saying will happen; unfortunately I might add.
Jedy pisze:Such a stance is idiotic.
"The world" is watching and booing Henry / Brazilian handballs, horrendous ref mistakes and losing its patience and interest to this game of crooks.
It's bringing the game into disrepute - for the sake of some Random Number Generator fun? Like those swirling balloons instead of footballs that were meant to give us fun, by making clowns out of goal keepers?
I don't think the football fans are a brainless mob (well, some of them of course are, on the terraces mainly). Not in their majority anyway.
The "Berlusconi Approach" to football runs on borrowed time.
Sędziowałem piłkę nożną i takie bramki ze środka boiska uznawałem jak linionwy zaspał.
Tej bandzie .... mogę tylko napisać wy.......
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jakos nie jest mi smutno, ze nie uznal tej bramki, choc i tak Niemcy jeszcze conajmniej 1 doloza
A mi jest, niech zdechną ci niemcy
- Jacek_Azael
- Masakrator
Nie jest ważne kto komu kibicuje, ważne aby gra była fair. No i niech teraz będzie do końca 2-1, co to za wygrana?Ziemko pisze:Jakos nie jest mi smutno, ze nie uznal tej bramki, choc i tak Niemcy jeszcze conajmniej 1 doloza
Dzięki sędziemu?
Strasznie Niemiecko-Polski
Dramat Anglików... ale to chyba wystarczająco przemawia za tym, że trzeba budować młode zespoły... Niemcy idą mocno w stronę mistrza. Dziś Argentyna - mam nadzieję, że wygra i pokażą Niemcom gdzie jest ich miejsce
Dramat Anglików... ale to chyba wystarczająco przemawia za tym, że trzeba budować młode zespoły... Niemcy idą mocno w stronę mistrza. Dziś Argentyna - mam nadzieję, że wygra i pokażą Niemcom gdzie jest ich miejsce
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart