Dzięki wszystkim za komentarze Motywuje do dalszej pracy strasznie
Skavenblight zgadła, krew pociągnięta błyszczącym lakierem GW. Niestety siostry w wieku malunkowym brak więc taki z odżywką mi na myśl nawet nie pszyszedł
Sierść rzeczywiście mało kontrastowo wyszła. Tylko że jej jest na tyle mało, że zeby była widoczna przy takiej skórze to albo jakoś bardzo jaskrawa (czego nie chciałem) albo zostawić czarną, a niecieniowana, wiadomo, słabo by też wyglądała
Teraz zapewne pójdzie kolejna 5 psów, a potem nie wiem. Jakies nietoperki albo vargwulf może...
pzd
VC blog 27. 06 up str3
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nono Ghule warte uwagi. Krew jak już poprzednicy wspomnieli bardzo realistycznie wyszła. Preferujesz zdecydowanie inne podejście niż Ja do Ghuli, których w tym samym czasie maluję - wczoraj 5-tka skończona i lecą następne.
Jak już wcześniej zwrócono uwagę - brak wyszczególnienia sierści. Co do jeszcze małych szczegółów to bym się przyczepił, że kości które mają wszędzie powbijane (w grzbiet, kończyny) są za mało charakterystyczne... przy tej krwi która jest nad wyraz widoczna reszta sprawia wrażenie wypełnienia, tła. Za mało czarnych kresek oddzielających pomniejsze elementy na skórze takie jak blizny, sierść czy kawałki czaszek, kości, opasek skórzanych itp. Poza tym koncept na takie ghule jest mocno innowacyjny i pewnie z czasem jak przyjdzie do gry w 8 ed. przygotować 120-140 ghuli to skill pójdzie ostro w górę i nie tylko szybciej będziesz je robił ale dokładniej
Jak już wcześniej zwrócono uwagę - brak wyszczególnienia sierści. Co do jeszcze małych szczegółów to bym się przyczepił, że kości które mają wszędzie powbijane (w grzbiet, kończyny) są za mało charakterystyczne... przy tej krwi która jest nad wyraz widoczna reszta sprawia wrażenie wypełnienia, tła. Za mało czarnych kresek oddzielających pomniejsze elementy na skórze takie jak blizny, sierść czy kawałki czaszek, kości, opasek skórzanych itp. Poza tym koncept na takie ghule jest mocno innowacyjny i pewnie z czasem jak przyjdzie do gry w 8 ed. przygotować 120-140 ghuli to skill pójdzie ostro w górę i nie tylko szybciej będziesz je robił ale dokładniej
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Daw, wiem do ideału im duuużo brakuje Wszystko było robione tak żeby było w miarę ładnie i dość szybko. Nie mam cierpliwości do przesadniego cackania się nad pojedyńczym regimentowym (i do tego plastikowym- fuu) modelem Mmo że maluje dla siebie Jakbym tak nad każdym się bawił to taki klocek bym miesiac malował i pewno straciłbym chęci na dalszą zabawę. A wiecej ghuli narazie nie przewiduje. Za to mam duużo szkieletów. Moze słabe ale dość śmieszne i fajnie sie można nimi pobawić dorabiajac różne rzeczy (o tych starych mowa teraz).
Malcavian Sory, dopiero teraz zauważyłem
heh całe ghule czy co?
Siadłem i zrobiłem druga 5 psów. Juz mi się znudziły ale jak nie teraz to bym nigdy ich nie skończył
Fotki takie se jak zawsze.
pzd
Malcavian Sory, dopiero teraz zauważyłem
heh całe ghule czy co?
Siadłem i zrobiłem druga 5 psów. Juz mi się znudziły ale jak nie teraz to bym nigdy ich nie skończył
Fotki takie se jak zawsze.
pzd
Skóra wydaje się ok, tak jak krew. Futro też całkiem całkiem .
Moje zastrzeżenia:
- zbyt ciemne włókna mięśniowe (IMO powinny być bardziej czerwone)
- średniawe podstawki
- za mały kontrast na kościanych elementach
A może to tylko wina zdjęć .
Moje zastrzeżenia:
- zbyt ciemne włókna mięśniowe (IMO powinny być bardziej czerwone)
- średniawe podstawki
- za mały kontrast na kościanych elementach
A może to tylko wina zdjęć .
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajna krew
Poza tym podobnie jak tedzio poprawiłbym mięśnie i zwashował kości.
Poza tym podobnie jak tedzio poprawiłbym mięśnie i zwashował kości.