2006 w federacji WFA przeciwko Rukenowi Villarealowi.Aron_Banalny pisze:walczył
MMA, KSW, UFC i inne dziwne skróty
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MMA, KSW, UFC i inne dziwne skróty
A już się przestraszyłem że jakieś walki Ruttena przegapiłem:P Zapomniałem że walczył po walce z Randlemanem. Co nie zmienia faktu że od 2006 roku bawi się w trenera a nie w zawodnika .grabz pisze:2006 w federacji WFA przeciwko Rukenowi Villarealowi.Aron_Banalny pisze:walczył
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
Taki z niego trener, że jego podopieczny parę miesięcy temu zebrał tęgie baty od kolesia, który lubi makijaż i damskie ciuszki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Aron_Banalny
- Masakrator
ja mam nadzieje że to bardziej kwestia chujowego zawodnika niż trenera, ale nie każdy dobry zawodnik musi być dobrym trenerem. poza tym kimbo przegrał ostatnie 3 walki, w tym jedną w sobotęTaki z niego trener, że jego podopieczny parę miesięcy temu zebrał tęgie baty od kolesia, który lubi makijaż i damskie ciuszki
Aron_Banalny pisze:e, są dwie najważniejsze. podobnie jak w boxie.karli pisze:btw. szkoda, że w MMA tyle jest tych organizacji.
e, trochę więcej: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:MMA_organizations
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Aron_Banalny
- Masakrator
dzięki za link z cynkiem z wikipedi, bez kitue, trochę więcej: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:MMA_organizations
no offence ale jak dla mnie to najważniejsze są dwie. UFC i Afliction/strikeforce. zrzeszają najlepszych zawodników, robią największe gale i każdy zawodnik, który ma ambicje i umiejętności chce walczyć właśnie tam. całą resztę organizacji wraz z ich mistrzami można nie brać pod uwagę.
w nastepny weekend dobra waka na gali UFC
Rampage Jackson vs Rashad Evans
macie jakies typy? ja tam bardzo lubie Rashada, ale patrzac po typowaniach jest w ciezkiej dupie
Rampage Jackson vs Rashad Evans
macie jakies typy? ja tam bardzo lubie Rashada, ale patrzac po typowaniach jest w ciezkiej dupie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Rashad wygrał Ultimate Fightera (chyba drugą edycję) i jest to bardzo dobry zawodnik. Natomiast Rampage to, o ile dobrze pamiętam, niezły "kocur". Typów o tyle nie mam, że nie widziałem ich od dosyć dawna i nie znam ich obecnej formy. Ma ktoś jakieś świeże linki z tuby?
- Aron_Banalny
- Masakrator
przegrał przez dźwignię. i walczył z bardzo dobrym zawodnikiem.
Werdum jest raczej zajebistym zawodnikiem, wiedziałem, że dziś chyba tylko on mógł fedora pokonać. zwróc uwagę, że brazylijczyk po tych ciosach które dostał sam sie kładzie, bo wie że w parterze jest mu łatwiej. A fedor zepsuł jakby byl nowicjuszem - wyszedł z założenia, że dźwignie na niego nie działają chyba...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
antil dat!
Dzis pomyślałem, że to lans pojechać fedora w parterze...ale potem przyszło mi do głowy, że lansem jest samo z nim walczenie (nie mówiąc już o pokonaniu - to pierwszy raz w końcu)
Dzis pomyślałem, że to lans pojechać fedora w parterze...ale potem przyszło mi do głowy, że lansem jest samo z nim walczenie (nie mówiąc już o pokonaniu - to pierwszy raz w końcu)
sherdog mówi, że nie pierwszy:Dmtrij pisze:Dzis pomyślałem, że to lans pojechać fedora w parterze...ale potem przyszło mi do głowy, że lansem jest samo z nim walczenie (nie mówiąc już o pokonaniu - to pierwszy raz w końcu)
Ale jak patrze na tą "walkę", to chyba można mówić, że ten ostatni to był pierwszy raz.Loss Tsuyoshi Kosaka TKO (Doctor Stoppage) Rings - King of Kings 2000 Block B 12/22/2000 1 0:17
http://www.youtube.com/watch?v=ebqwRRoYjgE
Oj tam, oj tam to było przez TKO .Szkoda tej ostatniej porażki .Kalesoner pisze:Ale jak patrze na tą "walkę", to chyba można mówić, że ten ostatni to był pierwszy raz. http://www.youtube.com/watch?v=ebqwRRoYjgE