Co do tych krasnali to radził bym ci kupić jeden metalowy model i malować go do usrania. Miałbyś w końcu niezłego skilla.
I poczytaj trochę fluf Krasi bo ten zabójca musi mieć pomarańczowe włosy, żeby w spokoju móc szukać swojej zagłady.
Poza tym wstydź się!! syn jest lepszy od ciebie w malowaniu
Figurki Kraśków by PL_Cmd_Jacek
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Kraśków by PL_Cmd_Jacek
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
no, syn daje rade. Jak już powiedział poprzednik idealnie do bejcowania (osobiście nie lubię) dzięki temu figurki nie będą takie płaskie.
Ps. Szkoda, że mój ojciec nie gra w warhammera, w niedziele po obiadku mała wojna xDD
Ps. Szkoda, że mój ojciec nie gra w warhammera, w niedziele po obiadku mała wojna xDD
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
|Wsadź te Krasnale do Dot4 i pomaluj jeszcze raz. Jeśli tego nie zrobisz to Naśle na ciebie zabójców troli
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- PL_Cmd_Jacek
- Warzywo
Kupie dota i pomaluję, nie chcę zabójców widzieć .
Zobaczcie dzisiejszą bitwę:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=112&t=24317
Zobaczcie dzisiejszą bitwę:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=112&t=24317
Bez szansy na szaleństwo
Bez szansy, człowieczeństwo
Bez szansy na cokolwiek
To jest ro-bot, to nie czło-wiek
Bez szansy, człowieczeństwo
Bez szansy na cokolwiek
To jest ro-bot, to nie czło-wiek
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Najlepiej zrobić własną, żeby biały ładnie wyszedł (np.: błękitna), nakładać różne kolory bejcy (orzech włoski na metale, i złoto.), tak jak washe.
Według mnie bejca to wspaniała technika, która po opanowaniu daje efekty stolowe, a nawet TT+/czy tam ++ nie wiem jak to się nazywa. Dla takich jak ja (czasu nie za dużo, i malować średnio lubie, czasami się zmuszam) bejca to zbawienie na wykończenie armii.
<--- wyczytałem to na jakiejś stronie o bejcy.Jeżeli nie znajdzemy bejcy w satysfakcjonującym nas kolorze, możemy zrobić go sami. Wystarczy bezbarwny lakier akrylowy i akrylowy pigment (do kupienia w dowolnym sklepie budowlanym).
DE i WE są spoko w bejcy, z HE też nie ma problemów.Elfy i bejca?
Według mnie bejca to wspaniała technika, która po opanowaniu daje efekty stolowe, a nawet TT+/czy tam ++ nie wiem jak to się nazywa. Dla takich jak ja (czasu nie za dużo, i malować średnio lubie, czasami się zmuszam) bejca to zbawienie na wykończenie armii.
Jeżeli malujecie na czarnym podkładzie, to żółty będzie wyglądał dość średnio, warto najpierw nałożyć warstwę białej farby a dopiero na tym malować żółtym, no chyba, że zmienicie podkład na biały, ale on jest cholernie upierdliwy bo trzeba każdą kropeczke zamalować -.-
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
masz racje pewnie, ale przyjrzyj się temu żółtemu, to nie jest foundation