De na He 850p

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
malekith44
Wałkarz

De na He 850p

Post autor: malekith44 »

Czrodziejka
2lvl
Tom of furion
koń
166p

Czarodziejka
2lvl
DS
+ 1 kosc mocy
185p

10 kuszników
tarcze
110p

10 kuszników
tarcze
110p

5 DE
kusze
110p

5 harpii
55p

balista
100p

kości mocy: 7
dispel:4
total army cost:836p

On najpewniej wystawi maga na 2lvl, 3 *10 gosci z graet weaponem, ws 6, 2 ataki(nie pamiętam jak się nazywają),
i 20łuczników.

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

no to go zmasakrujesz
a jednostka "nazywa się" SM
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Twoja-Stara
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Twoja-Stara »

ta fajnie że janek też ma tu profil i wie co wystawisz...
Powrót WE

Awatar użytkownika
amadeus
Mudżahedin

Post autor: amadeus »

Jestes pewien ze taka rozpa Ci sie oplaca?chcialbym na to zagrac moimi W elfami :D
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...

Zwolin
Falubaz

po pierwsze:
na takie pkt jest max 1 hero
model nie może kosztować więcej niż 125 pts (chyba, bo ja nie często grywam na takie pkt)
wywal jedną czarkę i dorzuć coś za to
szejdy ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
amadeus
Mudżahedin

Post autor: amadeus »

nie przypominam sobie ograniczen tego typu chyba nawet z BP a w podrecznikach masz jasno napisane armie ponizej 2000 3 hero - tylko racjonalnie patrzac sie to nie oplaca na taka mala bitwe - nawet ta full magia moze nic nie zdzialac przeciw jakiejs szybkiej masowce
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...

Zwolin
Falubaz

chodziło mi o zasady patrolu

ja i tak na tyle pkt bym nie wystawiał 2 hero
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

Proponuje wyrzucić tą czarodziejke na koniu, bo 2 hero bierze ci 1/3 pktów. Skoro nie masz zadnej kontry to do strzelania i harpie są niepotrzebne - out. Za zaoszczedzone pkty wrzuć 2x7 shadów z ahw za 238pkt a jak za dużo to 2x6. Shadzi na HElfy się bardzo fajnie spisują tylko schowaj ich jakoś przed magią.
Osobiście przyznam, że na samym strzelaniu na 1,250 z helfami radze sobie bardzo wporzadku, przewaznie wygrywam, to zalezy czy mi 2 balisty nie spanikuja od rozwalonych DR .. ale to juz moj osobisty problem ;d

Awatar użytkownika
malekith44
Wałkarz

Post autor: malekith44 »

rozwalilem chlopa 18/2 ,wystawił zupelnie co innego niz wcześniej napisalem, ale nic mu to nie dało

ODPOWIEDZ