JAJO BAZYLISZKA 10.07 Single Warszawa 2350
Re: JAJO BAZYLISZKA 10.07 Single Warszawa 2k+
2350 mnie też dopisz
- swieta_barbara
- habydysz
A moze zagralibysmy 2000? Taki format z poczatku edycji, ladnie byloby to spiac klamerka.
Nie wydaje mi się, żeby to był ostatni lokal na 7ed, są jeszcze DMW chociażby. Większość chce 2350, ale czekam na więcej głosów takich jak Kacpra. Nie bądźcie nudziarzami. 2350? Ile można grać tą samą rozpą?
Rezerwacje zaraz dopiszę, ale miejsce na turze gwarantują tylko poprawnie dosłane rozpiski jbc, chociaż żeby wysyłać rozpiski to trzeba znać format. Do meczu Hiszpania - Portugalia będzie ostateczna decyzja, więc spamujcie ile wlezie.
Rezerwacje zaraz dopiszę, ale miejsce na turze gwarantują tylko poprawnie dosłane rozpiski jbc, chociaż żeby wysyłać rozpiski to trzeba znać format. Do meczu Hiszpania - Portugalia będzie ostateczna decyzja, więc spamujcie ile wlezie.
za Manfredem
Wpiszcie mnie wstępnie. Czas się ruszyć dalej, niż do Snota, BWT i Fenixa
ja nadal za 2350. Przynajmniej
Wpiszcie mnie wstępnie. Czas się ruszyć dalej, niż do Snota, BWT i Fenixa
ja nadal za 2350. Przynajmniej
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- Master of reality
- Oszukista
To może Epickie 3K ze specjalami?
I sold my soul for rock'n roll
Czy osoby jadące na euro są zainteresowane dostawieniem dla nich 3/4 stołów i zagraniem sobie sparingów? Mapki i sędziowanie we własnym zakresie. Wejściówka 10zł (taniej bo dla was nie liczy się do ligi i nie trzeba się wami zajmować). Jak coś piszcie PMki albo tu w temacie.
EDIT: No dobra gramy 2350. Dawać rozpy!
EDIT: No dobra gramy 2350. Dawać rozpy!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
rozpa poszła.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..