To jeszcze nawet nie jest polmetek :]bem pisze:Ło boże. Kolejne orki.
Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Tfurczość BEM - Orki cd. Arrer Boyz 29.06
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Młody Pajak
- Kradziej
no nie... myślałem że ja będę oryginalny z czarnymi łukami z czarnego drewna
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nieźle, całkiem nieźle
Jedziem dalej z tym koksem! Squigi! A więcej zdjęć poza tym rodzinnym oczywiście TUTAJ!Daw pisze:Naprawdę w ekspresowym tempie poprawiasz tych zieleniaków. Jestem pod wrażeniem prędkości i jakości TT
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
I klimat, i postęp - więcej niż 2 foty tym razem na blogu
Fajnie wyszli bardzo, choć czerwoni...a wiadomo , better dead than red Słuchaj, BEM, ponieważ nie znam tych figurek - możesz zamieścić jakieś zdjęcie poganiaczy od tyłu? Albo tu, albo na blogu- na którym wbrew najlepszym chęciom nie mogę nic skomentować
Fajnie wyszli bardzo, choć czerwoni...a wiadomo , better dead than red Słuchaj, BEM, ponieważ nie znam tych figurek - możesz zamieścić jakieś zdjęcie poganiaczy od tyłu? Albo tu, albo na blogu- na którym wbrew najlepszym chęciom nie mogę nic skomentować
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Mi się wydawało, że można komentować na blogu. Hmmm... Wrzucę jutro, dziś straciłam światło, a do dwóch lampek potrzebne mi jeszcze dzienne od tyłuErgofob pisze:Słuchaj, BEM, ponieważ nie znam tych figurek - możesz zamieścić jakieś zdjęcie poganiaczy od tyłu? Albo tu, albo na blogu- na którym wbrew najlepszym chęciom nie mogę nic skomentować
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
A zapewne można, to chyba nie wina bloga, tylko niestety ja jestem skazany na iplusa - czyli koszmar wcielony. Co i raz mnie wywala w ostatnich dniach z sieci Na stare lata* pan bóg mnie karze za błędy młodości
* moje i jego
* moje i jego
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Szalejesz - naprawdę szaacunek za prędkość i jakość
Przede wszystkim nie mam co komentować jeżeli nie mam porównania figsów sprzed liftingu
Te teraz wyglądają jak solidny TT i chyba o to chodzi?
Mam wrażenie, że tak szybko się uwijasz żeby mieć wakacje ;P
Przede wszystkim nie mam co komentować jeżeli nie mam porównania figsów sprzed liftingu
Te teraz wyglądają jak solidny TT i chyba o to chodzi?
Mam wrażenie, że tak szybko się uwijasz żeby mieć wakacje ;P
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Ten trzeci na drugim zdjęciu jest sprzed.Daw pisze:Przede wszystkim nie mam co komentować jeżeli nie mam porównania figsów sprzed liftingu