PMOTM XXVII poison wind globadiers
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
PMOTM XXVII poison wind globadiers
skonwertowani jakieś dwa lata temu, ale zabejcowałem ich ostatnio
na żywo są trochę jaśniejsi i się tak nie świecą
na żywo są trochę jaśniejsi i się tak nie świecą
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
trochę jaśniejsza fota:
pojedynczych wrzucać nie będę- pojedynczo wyglądają raczej słabo. Nie ma co za dużo wymagać od bejcowanych modeli, mają po prostu fajnie wyglądać jako część oddziału/armii i przy tym trzymać klimat.
pojedynczych wrzucać nie będę- pojedynczo wyglądają raczej słabo. Nie ma co za dużo wymagać od bejcowanych modeli, mają po prostu fajnie wyglądać jako część oddziału/armii i przy tym trzymać klimat.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
W sumie obie są spoko. wrzuć tą którą uważasz za lepsząSkavenblight pisze:Rozumiem, że do konkursu idzie ta druga fotka?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jest to fragment świdra z boxa Minerów (nie tego od czempiona tylko takiego na trójnogu)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Co do podstawek to zauważyłem dziwną rzecz: na żywo figurki są matowe a bagienko na podstawkach się błyszczy (trzy warstwy błyszczącego lakieru) a na fotkach jest odwrotnie
czyli wszystko według planu , w końcu to część armii Pestiliencebem pisze:chyba są za bardzo obrzydliwi
kurde mialem pisac ze kawal dobrej roboty ]:-> i zobaczylem napis zbejcowane
no ale co jak co do szczurkow to idealnie pasuje
no ale co jak co do szczurkow to idealnie pasuje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.