Herald of Khorne on Juggernaut
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Herald of Khorne on Juggernaut
Pomysł na konwersję zapożyczony od Rafixa.
Wykonanie i malowanie własne.
Wykonanie i malowanie własne.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Młody Pajak
- Kradziej
Malowanie jest wystrzałowe! jedynie mi nie pasuje dobór kolorów.Tak nijak mi pasuje zielony+fioletowy+czerwony...może tylko ja mam takie odczucie...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ale cukierek malowanie bardzo fajne, konwersja też udana.
Co do kolorystyki to rzecz względna, przypuszczam że malowany jest tak by pasował do reszty armii
Co do kolorystyki to rzecz względna, przypuszczam że malowany jest tak by pasował do reszty armii
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Młody Pajak
- Kradziej
Nie wszędzie jeszcze dotarła zagłada i zniszczenie.
Raptorowi wszystko co świeci na jasno zielono i turkusowo sie podobaRaptor pisze:Strachu to on we mnie nie wzbudza . Ale malowanie całkiem fajne, tylko mógłbyś trochę bardziej farbę rozwadniać
Śmieszny tej Jugger mnie sie osobiście podoba:D
Technicznie malowanie b. dobre. Przyczepiłabym się tylko do skóry heralda - wolałabym, żeby szła od scab red do blood red, a później rozjaśnienia. Scab red do białego wychodzi imho za bardzo różowy. No i kolorki zbroi mi nie podchodzą, też miejscami trochę za mocne krawędziowanie. Ale ogólnie ładnie
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
bardzo.... kolorowe...
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Demony zawsze były dla mnie armią, o której sądziłem, że mogę w niej bezkarnie poszaleć z kolorami.
Coż, okazało się, że nawet tu większość spodziewa się 1-2 kolorowej nudy.
Lubię kolory i korzystam z nich - świadomie i nieprzypadkowo, nawet jeżeli jadę po bandzie.
Co do koloru skóry - nie ma tam grama Scab Red i to co wyszło to taki mój własny przepis, który od jakiegoś już czasu używam.
Jutro postaram się wrzucić Heralda Tzeentcha, który powstał przy użyciu pozostałych fragmentów B'elakora.
Coż, okazało się, że nawet tu większość spodziewa się 1-2 kolorowej nudy.
Lubię kolory i korzystam z nich - świadomie i nieprzypadkowo, nawet jeżeli jadę po bandzie.
Co do koloru skóry - nie ma tam grama Scab Red i to co wyszło to taki mój własny przepis, który od jakiegoś już czasu używam.
Jutro postaram się wrzucić Heralda Tzeentcha, który powstał przy użyciu pozostałych fragmentów B'elakora.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
oczojeb ale mi się podoba
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Nie spodziewamy się nudy Nawet z dwóch kolorów można zrobić coś zajebistego.JaceK pisze:Coż, okazało się, że nawet tu większość spodziewa się 1-2 kolorowej nudy.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Hmm elficko troche wyglada przez te kolorki ]:->
ale i tak calosc naprawde ciekawa
banerek duzy +
ale i tak calosc naprawde ciekawa
banerek duzy +
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Za dużo kolorów Za to zajebiście zrobione, zwłaszcza zielony i skóra typa. No i podstawka mi nie pasi, ale generalnie całość jest fajowa Good job!
Fisch pisze: bierzesz sie znowu za demony? przecie zaraz je zgubisz w autobusie;]
Oczojebnoscia przebijasz nawet moje lizaki, a to nielatwe
Cala armie planujesz taka pstrokata zrobic, czy tylko herosa?
Generalnie GJ!!
Cala armie planujesz taka pstrokata zrobic, czy tylko herosa?
Generalnie GJ!!