kurak HD
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
eee, mioże trzeba było od początku wyjaśnić - ktoś żucił że nie ze warmaszinowe rzeczy nie nadają się na HD albo jakoś tak, stanło n tym że stwierdziłem że kurak nadaje się na przeróbkę - na tego maga HD który skamieniał bodaj po pas i ma taką maszynę kroczącą.
No to będzie że skamieniał nawet nieco wyżej.
nie podoba mi sie ta konwersja ]:-< (mimo niezlego wykonania)
ulep lepiej cos do batla
ulep lepiej cos do batla
aaaaa, juz rozumiem i doczytalem się w watku ze biega o chaos dwarfy... :] po tytule tematu spodziealem sie kuraka w high definition...Kerim pisze:eee, mioże trzeba było od początku wyjaśnić - ktoś żucił że nie ze warmaszinowe rzeczy nie nadają się na HD albo jakoś tak, stanło n tym że stwierdziłem że kurak nadaje się na przeróbkę - na tego maga HD który skamieniał bodaj po pas i ma taką maszynę kroczącą.
pomysl mi sie nie podoba - za duza groteska. Sama glowa natomiast jest bardzo fajnie zrobiona ja bym jeszcze zaplotl mu ze dwa warkocze na brodzie
-
- Kretozord
ja tam mówiłem że z tego da się zrobić mobilnego trzęsigrunta, zamiast paszczy lufa i gotowe
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
no to jestem naprawde zachęcony, w reszcie nikt nie kadzi, wszyscy plują - będziecie płakać! i przepraszać.
yeeeee....
P.S. - pisałem przecież - broda to karkas pod brodę.
Czapa bdzie, a jak!
Ciągle przypomina kuraka - i to jest wyzwanie.
Siasek - tego spuścimy na Jebaju!
yeeeee....
P.S. - pisałem przecież - broda to karkas pod brodę.
Czapa bdzie, a jak!
Ciągle przypomina kuraka - i to jest wyzwanie.
Siasek - tego spuścimy na Jebaju!
Ja z chęcią będę przepraszał
Ogólnie, póki co, konwersja mi się nie podoba... ChD-ki to w zasadzie moja zbierająca się pomału druga armia. I jakoś ta konwersja może nie razi, ale widocznie mam inny gust Jakoś nie komponuje się to za bardzo ze sobą...
Co do samego rzeźbienia to 0 zastrzeżeń - wg mnie świetna główka choć broda musi być inna i oczywiście czapeczka - dla mnie bez tego ChD-ki nie istnieją
Ale jak pisałem - z chęcią "odszczekam"
Pozdro
Ogólnie, póki co, konwersja mi się nie podoba... ChD-ki to w zasadzie moja zbierająca się pomału druga armia. I jakoś ta konwersja może nie razi, ale widocznie mam inny gust Jakoś nie komponuje się to za bardzo ze sobą...
Co do samego rzeźbienia to 0 zastrzeżeń - wg mnie świetna główka choć broda musi być inna i oczywiście czapeczka - dla mnie bez tego ChD-ki nie istnieją
Ale jak pisałem - z chęcią "odszczekam"
Pozdro
Saurus, masz u mnie pierwsze ostrzezenie. Zobacz sobie do przyklejonego tematu: "Zanim wypowiesz sie na temat prac, ktore tu znajdziesz". Prosze, bys przestrzegal zasad, ktore sa przedstawione w tamtym temacie.SauruS PoweR pisze:jak dla mnie to z dupy ta praca
zajebiscie lepisz ludki ale to jest jakis badzie... znaczy paździeż
A ja się wyłamię - mnie tam się podoba, tylko jak dałoby radę, zrób następne zdjęcie tak żeby było widać jakiej on wielkości jest. Bo warmaszynowych figurek nie znam i bez czegoś do porównania ciężko to stwierdzić (przynajmniej mi...)