![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Brazylia się juz wystrzelała IMHo. Holendrzy zagrają z głowa i wygrają ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
2 cwiercfinaly mega mocne (Bra-Hol i Arg-Nie) no i 2 sporo slabsze.
Imho z tych mocniejszych cwiercfinalow moze wyjsc kazdy.
Imho z tych mocniejszych cwiercfinalow moze wyjsc kazdy.
Liczba wiernych wzrasta - Pomarańczowi muszą wygrać
, aby Dobro zwyciężyło , a kol. laik za blasfemię został pokarany przez najwyższą instancję - boga futbolu, CTHULHU !!! Fhtaghn , do cholery!!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- Big Boss M.
- Falubaz
Holandia 2:1 Brazylia
Hiszpania 3:0 Paragwaj
Urugwaj 1:2 Ghana ( po dogrywce)
Argentyna 2:3 Niemcy
Coz za niespodzianka.
Mila, bo myslalem, ze Brazylia wygra, ale bylem za Holandia.
Generalnie Holendrzy maja fuksa tak patrze w tych mistrzostwach.
Nie prezentuja jakos niesamowitej formy, nisko ze wszystkimi wygrywaja, ale kulaja sie dalej![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Po pierwszej polowie myslalem, ze bedzie 2/3:0 dla Brazylii.
Tak btw. tak jak na tych mistrzostwach sedziowie sa slabi, to ten Japonczyk byl konkret.
Zauwazyl deptanie przez Brazylijczyka nogi Robbena i dal zasluzenie czerwona, to samo zauwazyl chamskie wybicie pilki przez Holendra Kace, ktory chcial rzucac z autu, naprawde respekt dla samuraja.
Mila, bo myslalem, ze Brazylia wygra, ale bylem za Holandia.
Generalnie Holendrzy maja fuksa tak patrze w tych mistrzostwach.
Nie prezentuja jakos niesamowitej formy, nisko ze wszystkimi wygrywaja, ale kulaja sie dalej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Po pierwszej polowie myslalem, ze bedzie 2/3:0 dla Brazylii.
Tak btw. tak jak na tych mistrzostwach sedziowie sa slabi, to ten Japonczyk byl konkret.
Zauwazyl deptanie przez Brazylijczyka nogi Robbena i dal zasluzenie czerwona, to samo zauwazyl chamskie wybicie pilki przez Holendra Kace, ktory chcial rzucac z autu, naprawde respekt dla samuraja.
- FortinBras
- Wałkarz
Brawo! Zobaczymy jak rezt Twoich przepowiedni się spełni ;DAryjczyk pisze:Holandia 2:1 Brazylia
![Obrazek](http://fc02.deviantart.net/fs43/f/2009/129/0/5/Eldar_Banner_2_0_by_sometimesIforget.png)
Dla mnie niezbyt, bo dałem 2:1 dla Brazylii, a pulka była całkiem milutka już 80złMila, bo myslalem, ze Brazylia wygra
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Ja dałem z koleiHolandia 2:1 Brazylia
1. 1:2
2. 2:1
3. 2:1
4. 1:3
Zobaczymy czy cokolwiek trafie
![Drool =P~](./images/smilies/eusa_drool.gif)
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.
Brazylijczykom nerwy puszczaly, zastanawialem sie kiedy bedzie akcja z banki ala Zidane ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Big Boss M.
- Falubaz
Brazylia IMO jeden ze słabiej prezentujących się zespołów na MŚ. Oprócz meczu z WKS nic nie pokazali.
To samo Argentyna. Gdyby nie błąd sędziego i obrońcy Meksyk pocisnoł by ich strasznie, grali o wiele ładniejszą piłkę.
Ale nie ma co gdybyć. Liczę że moja Holandia wygra turniej bo zespół 11 solidnych rzemieśników i trenera który to ogrania a nie jakiegoś Diego:P
To samo Argentyna. Gdyby nie błąd sędziego i obrońcy Meksyk pocisnoł by ich strasznie, grali o wiele ładniejszą piłkę.
Ale nie ma co gdybyć. Liczę że moja Holandia wygra turniej bo zespół 11 solidnych rzemieśników i trenera który to ogrania a nie jakiegoś Diego:P
sędziowanie w meczu Ghana:Urugwaj to jest k*** skandal! Przecież ewidentnie sędzia działa na korzyść Urugwajczyków, choć ich chamskie faule są na zbliżeniach - zwłaszcza w 2 połowie
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mam nadzieje na karne
Generalnie niezly mecz, choc na poczatku sie taki nie zapowiadal.
Ghana pozytywnie zaskakuje.
Ghana pozytywnie zaskakuje.
Ostatnie sekundy dogrywki ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
O ja j...... wspolczuje temu Ghanczykowi... JEsli Urugwaj wygra to zajebscie sie bedzie musial czuc...