I tak ma być, to ten co ma 2 atakiraf pisze:Pomysł dwóch jeźdźców IMHO świetny. Ja bym tylko proponował jedną taką figurkę - jako czempion czy hero rewelacja. Cała chorągiew wyglądałaby jednak nazbyt tłoczno, a przez to nieczytelnie.
Brawo za pomysł...
Żabokrzyżowcy + pegaz WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
To jest nawet trochę smutne, ale nie przejmuj się. Bez tego rzeczywiśce da się żyć. Jak też bez wiedzy o wielu innych rzeczach. Ba, słyszałem taką opinię, że im mniej się wie, tym jest się szczęsliwszym.Szczurza Jucha pisze:Ja nie wiem, mi tam znajomość "loga" templariuszy do szczęścia ni jak potrzebna nie jest, a teraz, kiedy wiem jak wygląda, też nie czuje się bogatszy w wiedzę.
Ostatnio zmieniony 2 maja 2007, o 13:34 przez Kerim, łącznie zmieniany 1 raz.
Kerim to nie chodzi o jednego posta tylko caloksztalt - pisanie glupich postow , spamowanie jest naprawde irytujacje , a trwa to od jakis 2 miechow... Apropo mojej obrony Jacka - pisalem co uwazalem , choc nie zmienia faktu , ze na swoim pkcie przeczulony za bardzo jest...
Teraz cos na temat
Konwersja fajna , moze byc odczytywana negatywnie , bo jest troche kontrowersyjna
Nie zmienia faktu to faktu , ze mi pomysl jak i wykonanie sie bardzo podobaja...
Teraz cos na temat

Nie, no nie wytrzymam. Czy wy już wszyscy macie jakieś prawicowo - giertychowskie odchylenie? Dwóch rycerzy na jednym koniu to oczywiście od razu pedały. Żaden z was oczywiście nigdy nie jechał z kumplem na motorze, co nie? Żaden z was nigdy miśka nie zrobił z ziomalem? I co, tez od razu jesteście pedriksy? Ja tam w tym figsie żadnej dwuznaczności nie widzę. Może dlatego, że nie wypełnia mnie problem homoseksualizmu, może dlatego, że wierze w coś takiego jak męska przyjaźń dwóch facetów, całkowicie oderwana od kwesti erotycznych (no może poza wspólnym chodzeniem na babki).
Pytania rodzą się przy pegazach - czy robienie z nich (jeźdźów) istot nadprzyrodzonych nie jest przesadą, albo czymś co do reszty nie pasuje?Ziemko pisze:Teraz cos na tematKonwersja fajna , moze byc odczytywana negatywnie , bo jest troche kontrowersyjna
Nie zmienia faktu to faktu , ze mi pomysl jak i wykonanie sie bardzo podobaja...
Czy janiołki zagłady pasują do krzyżowców, czy wręcz przeciwnie? Zaryzykuję twierdzenie, iż mogą być, szczególnie że nie w ilości Core'ów.
Coć jak znam szanownego Żabulca, chętnie wystawił by same pegazy

Ależ nie, będe się przejmował. Uświadomiłeś mi jaką ujmą w intelekcie i zmazą na honorze jest nieznajomość tegoż loga. Idę się pociąć książką od historii.To jest nawet trochę smutne, ale nie przejmuj się. Bez tego rzeczywiśce da się żyć. Jak też bez wiedzy o wielu innych rzeczach. Ba, słyszałem taką opinię, że im mniej się wie, tym jest się szczęsliwszym.
W kwesti homofobii - to rzeczywiście zaczyna przybierać rozmiary obsesji. Troszkę by trzeba z tym spasować, bo co za dużo, to niezdrowo.
Uerph.
raf pisze:Żaden z was oczywiście nigdy nie jechał z kumplem na motorze, co nie? Żaden z was nigdy miśka nie zrobił z ziomalem? ...wierze w coś takiego jak męska przyjaźń dwóch facetów, całkowicie oderwana od kwesti erotycznych...

rotfl
apropos diaramy - jeżdzców jest 4, to co z pzostałymi 6 modelami?
Straty odchaczać przecież trzeba
Raf zle mnie zrozumiales , nie chodzilo mi o homoseksualizm... Mowiac kontrowersyjna mialem na mysli to , ze nie mozna wobec tej konwersji przejsc obojetnie , albo sie ona podoba albo nie... Uwierz , ze mi do Giertych bardzo daleko jak i calej tej chorej koalicji...raf pisze:Nie, no nie wytrzymam. Czy wy już wszyscy macie jakieś prawicowo - giertychowskie odchylenie? Dwóch rycerzy na jednym koniu to oczywiście od razu pedały. Żaden z was oczywiście nigdy nie jechał z kumplem na motorze, co nie? Żaden z was nigdy miśka nie zrobił z ziomalem? I co, tez od razu jesteście pedriksy? Ja tam w tym figsie żadnej dwuznaczności nie widzę. Może dlatego, że nie wypełnia mnie problem homoseksualizmu, może dlatego, że wierze w coś takiego jak męska przyjaźń dwóch facetów, całkowicie oderwana od kwesti erotycznych (no może poza wspólnym chodzeniem na babki).
OK, Ziemko, tak się składa, że na raz przeczytałem wszystki posty w temacie, i co rusz ktoś pisał o gejach. Twój post, jak widac źle zrozumiany, był po prostu katalizatorem 
Niemniej jednak moje uwagi zachowuja aktualność...

Niemniej jednak moje uwagi zachowuja aktualność...
Na początku mozna po prostu odchaczać straty na kartce, gdy zejdzie cały drugi szereg można po prostu zamienić pozostałą piątke na zwykłych BK.Kerim pisze:
apropos diaramy - jeżdzców jest 4, to co z pzostałymi 6 modelami?
Straty odchaczać przecież trzeba
Najważniejszy jest efekt przy rozstawieniu

Zapowiada sie super pegaz
Mnie sie najbardziej podoba plonacy mieczyk

Mnie sie najbardziej podoba plonacy mieczyk

Na drugiej fotce ten pegaz wygląda trochę dziwnie.
Coś w stylu: staram się wzbić w powietrze ale się potknąłem na rozbiegu i LOL...
Ale zapowiada się ciekawie.
Coś w stylu: staram się wzbić w powietrze ale się potknąłem na rozbiegu i LOL...
Ale zapowiada się ciekawie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
bo to nie wzbijający się, tylko lecący lotem kozącym pegaz - cały skierowany w dół i trochę w bok - gdzie ja dałem do nich szice?
Z tutorialem apropos płomieni trochę gorzej, nie opracowałem jednej łatwoprzyswajalnej metody.
Generalnie każdy płowyk po kolei, te dłuższe na 2 raty, nalepiasz kawałek GSu, "mocujesz" go do miecza i starasz się nadać ruch "obrotowy. Przy następnym spróbuję może karkas z drutu, ale to nie jest konieczne
Z tutorialem apropos płomieni trochę gorzej, nie opracowałem jednej łatwoprzyswajalnej metody.
Generalnie każdy płowyk po kolei, te dłuższe na 2 raty, nalepiasz kawałek GSu, "mocujesz" go do miecza i starasz się nadać ruch "obrotowy. Przy następnym spróbuję może karkas z drutu, ale to nie jest konieczne

Kerim, naucz nas robić taki ogień i takie szmaty na tułowiu!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
szmaty - był już temat, ja z resztą mówiłem - lepsze szmaty grubę są.
tu troszkę praktyki w rysowaniu się przydaje. Patrz figurki GW i kopiuj - najlepsza szkoła - robić kopije dobrych rzeczy - lepisz, zdzierasz, lepisz, zdzierasz i t.d.
Ogień - patrz wyżej - więcej na razie nie wymyślę. Mogę pokazać jak robię, ale nie wiem czy załapiesz legko, to już nie prosta rzecz
tu troszkę praktyki w rysowaniu się przydaje. Patrz figurki GW i kopiuj - najlepsza szkoła - robić kopije dobrych rzeczy - lepisz, zdzierasz, lepisz, zdzierasz i t.d.
Ogień - patrz wyżej - więcej na razie nie wymyślę. Mogę pokazać jak robię, ale nie wiem czy załapiesz legko, to już nie prosta rzecz
pegaz powala, jak narazie jest świetny, czekam z niecierpliwością na kolejny etap prac