Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
Imho jak najbardziej Pędzle do akwareli są dobre też do figurek.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
1 pytanie:
zna ktoś dobre sklepy reklamowe (tzn. te w których będzie styrodur, plasticard itp) na terenie Krakowa? najlepiej z łatwym dojazdem
i czy ewentualnie styodur i/lub płyta PCV /polistyrenowa będzie w Praktikerze/ŁerlaMerlę/castoramie
no to nawet 2 pytania wyszły
głównie chodzi mi o to by mieć na miejscu od razu, a nie zamawiać w necie i czekać
zna ktoś dobre sklepy reklamowe (tzn. te w których będzie styrodur, plasticard itp) na terenie Krakowa? najlepiej z łatwym dojazdem
i czy ewentualnie styodur i/lub płyta PCV /polistyrenowa będzie w Praktikerze/ŁerlaMerlę/castoramie
no to nawet 2 pytania wyszły
głównie chodzi mi o to by mieć na miejscu od razu, a nie zamawiać w necie i czekać
ŁukaszP pisze:http://pedzle.eu/products.php?PHPSESSID ... sercz.y=14
Czy te pędzle będą dobre do malowania?
Zależy do czego chcesz ich używać. Generalnie jak więcej coś malujesz lepiej w coś lepszego zainwestować. Te kozłowskiego potrafią się czasem po miesiącu rozwalić. Choć teraz mam jakiś fajny egzemplarz i się długo dość trzyma
pzd
No co wy-mam taki kozłowszczakowski pędzel z 7 lat i jest oka! Ogólnie są to moim zdaniem niezłe pędzle, aczkolwiek nie lubią się z farbami metalicznymi... gunmetal modelmaster to chyba szczyt wytrzymałosci włosia kuny.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
No to masz teraz 5/0Rasti pisze:Mój 00 już wyliniał - zostało mu raptem parę włosków i muszę zakupić nowy.
Kolega parę postów wyżej podawał link.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Potrzebuje kilku dobrych tutoriali do robienia source lightingu. Zna ktos jakies dobre?
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
Witam!
mam takie noobowskie pytanie, zaczynam bawić się GSem i nie bardzo wiem co mogę zrobić żeby ulepiona powierzchnia była gładka
pozdrawiam
mam takie noobowskie pytanie, zaczynam bawić się GSem i nie bardzo wiem co mogę zrobić żeby ulepiona powierzchnia była gładka
pozdrawiam
Musisz sobie kupic clay shapery, to takie pedzelki z koncowkami z gumek, dzieki ktorym bedziesz mogl wygladzic powierzechnie.
http://blog.brushthralls.com/?page_id=1916Ziemko pisze:Potrzebuje kilku dobrych tutoriali do robienia source lightingu. Zna ktos jakies dobre?
A ja mam pytanie odnośnie farb vallejo, ostatnio próbowałem trudnej sztuki laserunku, rozwodniłem farbę z wodą 1:1 - miała konsystencje mleka była nawet ciut rzadsza, po nałożeniu na figurkę niestety porobiły się jakieś brzydkie nacieki - w ogóle nie chciała dobrze kryć:(. Ostatnio czytałem że vallejo średnio się nadają do rozwadniania i laserunku - czy to prawda czy może ja coś źle robię. Jak tak proszę o jakieś info/instrukcje lub poradę od któregoś z mistrzów pędzla
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: