na gazecie nowy headliner i przeczące mu felietony pod spodem -
zadowolony Michnik napisał
że "wyborcy pisu źle się czują w NASZYM (:shock:) państwie"
fakt, jakoś zawsze byłem za Palestyną
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Shino pisze:i znowu zamiana...Jesli to bylo powazne to ciebie powinno byc zal. Zauwaz, ze tu obydwie strony pokazuja, ze ich wyborcy maja bardzo krotka pamiec...Sklerotycy...żal mi was...
nic. Mieliśmy wybór między powrotem do Polski szlacheckiej a miauczącą pierwszą damąPedros pisze:Ale nie ma co, ostra jazda. Ciekawe co bedzie dalej!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Czyli wybierz mniejsze zlo.Yudokuno pisze:nic. Mieliśmy wybór między powrotem do Polski szlacheckiej a miauczącą pierwszą damąPedros pisze:Ale nie ma co, ostra jazda. Ciekawe co bedzie dalej!
To samo mogę powiedzieć o wygranej brata irasiada.Cytuj:
Oby bylo co swietowac
Jak Komorowski wygra, to raczej będzie jedna wielka stypa a nie święto
Nie o tej porze bedziemy sie przerzucac tym co kto naobiecywała senat sie ma dobrze? 230 poslow jest?
Szkoda ze nie napisales przed jaka wojną? Wojną Światów? Wielką Wojną z Zakonem?ale wysadzali się przed wojną, teraz mają 'swój' kraj i nie muszą się wysadzać
jarlaxle17 pisze:Jak Komorowski wygra, to raczej będzie jedna wielka stypa a nie świętoOby bylo co swietowac
wielką wojną z głupkamiCrane pisze:Nie o tej porze bedziemy sie przerzucac tym co kto naobiecywała senat sie ma dobrze? 230 poslow jest?
Szkoda ze nie napisales przed jaka wojną? Wojną Światów? Wielką Wojną z Zakonem?ale wysadzali się przed wojną, teraz mają 'swój' kraj i nie muszą się wysadzać