To wymień mi te świetne ustawy, które Kaczyński zawetował i wyrządził wiele złooo. Polskę to Kwaśniewski w Charkowie ośmieszył Bo od ręki mogę wskazać tę piękne i cudowne ustawy PO, choćby ustawię o komercjalizacji służby zdrowia, która jest nie zgodna z prawem unii europejskiej, ustawę hazardową(brak przepisów przejściowych), ustawę o IPNie, która winna być organiczna, a jest zwykłą... czy choćby sprzeciw Kopacz przeciwko temu by Polacy mogli leczyć się za granicą a NFZ pokrył by tego koszty. Mogę podać jeszcze wiele przykładów na nie kompetencje tego rządu tudzież obłudę... jak hasło pana Bieleckiego "Polska dla Polaków" dotyczące BZ WBK.Jasiuuu pisze:jarlaxle17 pisze:Jak Komorowski wygra, to raczej będzie jedna wielka stypa a nie świętoOby bylo co swietowac
masz racje , Po nic wielkiego nie osiągnie przez te 5lat , szczególnie jak PIS będzie się do wszystkiego przypier%$#
lepiej żeby Kaczor wygrał , ośmieszy kraj raz drugi trzeci, zawetował parę ustaw, pierdolił farmazony - odrazu poparcie PIS by spadło
paradoksalnie lepiej żeby Kaczor wygrał chyba , głosami zmanipulowanych starców i staruszek , rydzykowców i frustratów politycznych
no i kocia pierwsza dama , może i wali do kuwety ale jak się prezentuje ładnie !
Mam nadzieję, że teraz odpiszesz coś ambitniejszego aniżeli kot z kuwetą