masz już thundów, teraz warto zlożyć kuszoli; rozpa zyska na wszechstronności. i CG na strzelcach zbędny (ewentualnie tak jak pisal Klafuti zostawić muzyka).Grofar pisze:Reszta forumowiczów myśli podobnie, czy tylko ich to kompletnie nie interesuje?
Pomóżcie w wyborze
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Pomóżcie w wyborze
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wow nie wiedziałem, że to jakieś ściśle tajne/poufne Dzięki za uchylenie rąbka tajemnicy Co do turniejów to jeszcze długa droga przede mną. Na razie zagrałem parę potyczek w ramach BoPC.Grazbird pisze:możesz mieć 10 warriorów a na nich wystawiony oddział 100 Longów
niechcący odkryłeś tajemnicę turniejowego wystawiania warriorów:
10 używana jako krasnoludzki fast , niezbędna do wystawienia 20stki Longów
Witam szacownych długobrodych. Niedawno zacząłem zbierać krasie i mam standardowe w tym wątku pytanie, co dokupić do armii. Na razie posiadam:
Tane,
Runesmith,
Deamon Slayer,
25 worriorów,
po 16 kuszników i gromowładnych,
15 hammerersów,
1 działo,
3 longów
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Tane,
Runesmith,
Deamon Slayer,
25 worriorów,
po 16 kuszników i gromowładnych,
15 hammerersów,
1 działo,
3 longów
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Niezależnie od zmian w 8 mej edycji na pewno przyda ci się bsb i więcej artylerii najlepiej klopa i organy . To na pewno ci się przyda i nie ma opcji że wyjdzie z użycia . Do tego dopełnij piechotę do 20tek .
Raczej w corach wciąż będą królować strzelcy i Longbeardzi , choć tu nie dam 100% pewności.
No i poczekaj do nowej edycji (niecałe 2 tygodnie) i wtedy wróć z pytaniem gdyż będziemy mieli pełny widok na opłacalność jednostek.
Raczej w corach wciąż będą królować strzelcy i Longbeardzi , choć tu nie dam 100% pewności.
No i poczekaj do nowej edycji (niecałe 2 tygodnie) i wtedy wróć z pytaniem gdyż będziemy mieli pełny widok na opłacalność jednostek.
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
armybooka i tak mozesz zakupic gdyz jeszcze troche czasu minie nim GW wyda nam nowego.
chodzi o to, ze glowny rulebook sie zmieni z 7ed na 8ed. a wraz z nim wyjda erraty do AB poszczegolnych armii.
tak wiec krasnoludzka ksiazke smialo mozesz kupowac.
chodzi o to, ze glowny rulebook sie zmieni z 7ed na 8ed. a wraz z nim wyjda erraty do AB poszczegolnych armii.
tak wiec krasnoludzka ksiazke smialo mozesz kupowac.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Siema.
Mam zamiar zacząć grać Kraśkami ale nie wiem co mam kupić. Będę grał przede wszystkim z DE i Lizakami.
Myślałem na początku o kupieniu 10 kuszoli i 10 Thunderersów. Potem chciałem kupić 20 warriorów i jakieś maszynki.
Macie jakieś sugestie co do 8ed. ?
Mam zamiar zacząć grać Kraśkami ale nie wiem co mam kupić. Będę grał przede wszystkim z DE i Lizakami.
Myślałem na początku o kupieniu 10 kuszoli i 10 Thunderersów. Potem chciałem kupić 20 warriorów i jakieś maszynki.
Macie jakieś sugestie co do 8ed. ?
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki za rady Rakso
Dzieki Pingu za propozycję ale i tak puki nie ogarne zasad krasnali i nie nakupie jakiejś ilości figurek to na turki będę nadal pykał WE
Dzieki Pingu za propozycję ale i tak puki nie ogarne zasad krasnali i nie nakupie jakiejś ilości figurek to na turki będę nadal pykał WE
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.