Kosmiczne Wilki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Kosmiczne Wilki
zanim zabiore sie wreszcie za przystosowanie moich wojownikow chaosu do 8 edycji - oto moja armia Kosmicznych Wilkow w (prawie) pelnej krasie (brak landka, ktoremu brakuje koncowych szlifow). calosc to rowno 2 tys. pktow. zaznaczam, ze armia miala byc TT - bez fajerwerkow, ale schludna i w jednolitym klimacie dobrze prezentowac sie na polu bitwy.
zdjecia autorstwa Milosza Brendela.
scouts
blood claws
grey hunters I
long fangs
grey hunters II
fenrisian wolves
lone wolf
rune priest
wolf priest
rhino
drop pod
land speeder
zdjecia autorstwa Milosza Brendela.
scouts
blood claws
grey hunters I
long fangs
grey hunters II
fenrisian wolves
lone wolf
rune priest
wolf priest
rhino
drop pod
land speeder
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight pisze:Koniec świata nadchodzi... Szaman wrzuca do Galerii swoje figurki
Dokladnie to samo pomyslalem
No wlasnie#helion# pisze:nono, nareszcie...i to nie na facebuku
Generalnie mysle to co reszta, GJ!!
figurki zacne choc dla mnie kolorystyka nieco za ciemna (ale się nie przejmuj, moje imperium gorzej wygląda )
futra poza washem mialy jeszcze drybrush. hajlajty mokrym pedzlem robilem tylko na bialych wlosach (tu juz sie nie dalo tylko zwashowac ).
uzywam glownie farb foundation i washy, bo one zaoszczadzaja mi czas i daja zadowalajacy efekt. pomalowanie armii w ten sposob wcale nie jest trudne .
uzywam glownie farb foundation i washy, bo one zaoszczadzaja mi czas i daja zadowalajacy efekt. pomalowanie armii w ten sposob wcale nie jest trudne .
Artur też tak mówi, ale jego armie jakoś mnie nie przekonują...Szaman pisze:
Fajnie że tych Scoutów udało Ci się skompletować!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna robota
bo trzeba chciec, aby armia ladnie wygladala. ASowi na tym akurat nie zalezy...Moczul pisze:Artur też tak mówi, ale jego armie jakoś mnie nie przekonują...Szaman pisze:uzywam glownie farb foundation i washy, bo one zaoszczadzaja mi czas i daja zadowalajacy efekt. pomalowanie armii w ten sposob wcale nie jest trudne .
no dobrze, odrobina zmyslu artystycznego tez jest potrzebna - i pedzel mniejszy od tank brusha
nie do konca - brakuje mi dwoch modeliMoczul pisze:Fajnie że tych Scoutów udało Ci się skompletować!
czarny podklad, na to astronomican grey, a potem asurmen blue wash i badab black wash. washe lekko rozwodnione. ot i cala filozofiaelektor pisze:generalnie chodzi mi o to jak power armory malowales