Moja pierwsza praca z gs-em
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moja pierwsza praca z gs-em
Tak jak w temacie to jest moja 1 praca gs-em i czeka na pomalowanie przez Metera ale juz sie podziele moim ardzydzielem niepomalowanym .Czekam na komentaze ale uprzedzam ze to praca for fun
Jak juz bedzie pomalowany wrzuze lepsze zdjecia
Jak juz bedzie pomalowany wrzuze lepsze zdjecia
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, o 20:11 przez SjameK, łącznie zmieniany 1 raz.
jaka ruska czapka??? toc to wlosy sa... chyba
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
figs lezy juz u mnie i jesli bede mial czas to go chociaz dzisiaj zapodkladuje bo prace semestralne gonia a jutro ostatni termin
co do figsa to w rzeczywistosci lepiej wyglada i patrzac z tej strony ze to twoja pierwsza praca
kiedy kolejna proba sil
co do figsa to w rzeczywistosci lepiej wyglada i patrzac z tej strony ze to twoja pierwsza praca
kiedy kolejna proba sil
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, o 13:07 przez Meter, łącznie zmieniany 1 raz.
a to kto?Nijlor pisze:z takimi czapkami a'la strzelcy syberyjscy
byli strzelcy "sote" których piotr 1 wykończył, byli, pamiętam strzelcy łotewscy - pomagali bolszewikom podczas wojny domowej.
ale syberyjskich nie przypominam. bła taka fajnie wyglądająca jednostka w "strzelbie" - ochotnicy z moskvy, to owszem, część miała takie czapki.
@Kherim to ma być spódniczka bo transwestyta będzie
Niestety ale jeszcze nie został pomalowany podkładem ale daje wyraźniejsze zdjęcia
Prosiłbym o komentarze i porady by stać się lepszym
Z góry dzięki
P.S. pamiętajcie że to moja pierwsza praca
Niestety ale jeszcze nie został pomalowany podkładem ale daje wyraźniejsze zdjęcia
Prosiłbym o komentarze i porady by stać się lepszym
Z góry dzięki
P.S. pamiętajcie że to moja pierwsza praca
no to po kolei:
Kerim, nie KHerim, to nie nick, to moje imię.
Transfer - kur... holernie trudno ci bedzie zrobić zombiarza-transa,
wisząca na płaskiej klacie sukienka na ramiączkach z wybrzuszeniem legkim na interesie, choć łopatologicznie, ale powinno pomóc
no i KONIECZNIE szpilki, trans bez szpilek to jakaś ciota obrzygana.
Włosy - to nadal wygląda jak futro - włosy robisz ruchami POCIĄGŁYMI a nie DZIABANIEM, szczególnie że przechodzi w kitę - naśladuj tę kitę najlepiej.
spódnica/sukienka - potraktuj to co zrobiłeś jako "podkład" i na tym rzeźb fałdy sukienki - przyjżyj sie modelom GW (uważnie, nic tak nie uczy jak oglądanie dobrych rzeżb) - płaszcze często mają 1cm grubości, i są dosyć kanciaste - przy tak małych figsach to pomaga, i przy malowaniu chyba też dobrze robi.
Kerim, nie KHerim, to nie nick, to moje imię.
Transfer - kur... holernie trudno ci bedzie zrobić zombiarza-transa,
wisząca na płaskiej klacie sukienka na ramiączkach z wybrzuszeniem legkim na interesie, choć łopatologicznie, ale powinno pomóc
no i KONIECZNIE szpilki, trans bez szpilek to jakaś ciota obrzygana.
Włosy - to nadal wygląda jak futro - włosy robisz ruchami POCIĄGŁYMI a nie DZIABANIEM, szczególnie że przechodzi w kitę - naśladuj tę kitę najlepiej.
spódnica/sukienka - potraktuj to co zrobiłeś jako "podkład" i na tym rzeźb fałdy sukienki - przyjżyj sie modelom GW (uważnie, nic tak nie uczy jak oglądanie dobrych rzeżb) - płaszcze często mają 1cm grubości, i są dosyć kanciaste - przy tak małych figsach to pomaga, i przy malowaniu chyba też dobrze robi.
mi sie podoba ]:->
tylko nie zjebac malowaniem i bedzie ok
tylko nie zjebac malowaniem i bedzie ok