1 Keeper of Secrets 530 Pts
General; Magic Level 1
Torment Blade
Siren Song
Allure of Slaanesh
Soul Hunger
1 Herald of Tzeentch 165 Pts
Magic Level 2
Master of Sorcery
Spell Breaker
1 Herald of Tzeentch 185 Pts
Magic Level 2; Battle Standard
Spell Breaker
Winged Horror
1 Herald of Slaanesh 120 Pts
Torment Blade
Siren Song
30 Pink Horrors of Tzeentch 378 Pts
Magic Level 3; Standard; Musician
10 Pink Horrors of Tzeentch 120 Pts
Magic Level 1
20 Daemonettes of Slaanesh 270 Pts
champion; Standard; Musician
10 Daemonettes of Slaanesh @ 120 Pts
6 Flamers of Tzeench @ 210 Pts
4 Flamers of Tzeench @ 140 Pts
1 Fiends of Slaanesh @ 55 Pts
1 Fiends of Slaanesh @ 55 Pts
Casting Pool: 11
Dispel Pool: 8
Models in Army: 86
Total Army Cost: 2348
Danonki 2350 ed8
Danonki 2350 ed8
Takie tam. Nie chciało mi się dużo myśleć. Martwi mnie to że zapomniałem o furiach. Jak zbiorę kilka batów to pewnie zmienię koncepcje A jak ktoś chce to może tu podyskutować nad tym. Niby najważniejsze rzeczy są a może nie zadziałać.
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
widze typie ze ci sie strasznie nudzi :p nie lepiej poczekac na erraty ??? maja byc ponoc 10 tego miesiaca
co jak co ale w 8ed widze duzy potencjal w slaneszu , np demonetki : AP , niezla inicjatywa. tak wiec slenesz w tej edycji rzadzi
co jak co ale w 8ed widze duzy potencjal w slaneszu , np demonetki : AP , niezla inicjatywa. tak wiec slenesz w tej edycji rzadzi
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
rozpa jest mega... bardzo fajna
heraldzi, takich będzie wiele, tylko nie wiem po co temu jednemu skrzydła...
keeper wymiata z AFS i 10I 6S i AP czego chcieć więcej
choć bym dodał banner na demonetkach że nie można dać flee i S&S
no i flamery rozłożył na 2 x 5
jest super
tak slaanesh jest srogi ale tzeench też nic nie traci w tej ed., nawet niezły klimat armii tzeench & slaanesh sp.:z.o.o
heraldzi, takich będzie wiele, tylko nie wiem po co temu jednemu skrzydła...
keeper wymiata z AFS i 10I 6S i AP czego chcieć więcej
choć bym dodał banner na demonetkach że nie można dać flee i S&S
no i flamery rozłożył na 2 x 5
jest super
zawsze można sprubować sił przed ereatąkrzychuŻul pisze:widze typie ze ci sie strasznie nudzi :p nie lepiej poczekac na erraty ??? maja byc ponoc 10 tego miesiaca
tak slaanesh jest srogi ale tzeench też nic nie traci w tej ed., nawet niezły klimat armii tzeench & slaanesh sp.:z.o.o
Bo to jest BSB i mogę go mieć tam gdzie będę potrzebowałheraldzi, takich będzie wiele, tylko nie wiem po co temu jednemu skrzydła...
Na baner dla demonic i championa do horrorów zabrakło po prostu pkt
A do flamerów... było 2x5 ale stwierdziłem ze nie chce dwóch takich samych oddziałów. Lepiej mieć taki co bije mocno i mocniej
Rozkminiłem coś podobnego, nawet gifty na keeperze zbliżone (chyba tylko soul hungera czymś innym zastąpię). I latającemu dałem vortexa, żeby przy słabym rzucie na kostki jakoś się wspomagać.
Brakuje punktów na różne fajne rzeczy (sztandary, czy też jakąś upierdliwą ikonę dla BSB) itp), i sporo oddziałów które do tej pory wystawiałem musi zostać na półce (może tyko do erraty, mam nadzieję ).
Brakuje punktów na różne fajne rzeczy (sztandary, czy też jakąś upierdliwą ikonę dla BSB) itp), i sporo oddziałów które do tej pory wystawiałem musi zostać na półce (może tyko do erraty, mam nadzieję ).
Soul hungera można zastąpić daemonic robe albo gaze coś tam (nie mam podręcznika pod ręką a się spieszę ) Nad tym vortexem się zastanowię bo to też jest myśl ok.
Mógł bym jeszcze zdjąć tego hungera i za te pkt kupić banner n demonie. I ogólnie mam nadzieję że w standardzie będzie się grało na większe pkt bo chciałbym drugiego herlaka slaanesha np w rydwanie i jednego czincza w rydwanie
Mógł bym jeszcze zdjąć tego hungera i za te pkt kupić banner n demonie. I ogólnie mam nadzieję że w standardzie będzie się grało na większe pkt bo chciałbym drugiego herlaka slaanesha np w rydwanie i jednego czincza w rydwanie