Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Mam nadzieje, ze bedzie dzisiaj slodka zemsta za Ghane!!!
Oby, oby
Taka ciekawa informacja:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-war ... omosc.html
Niezły wzrost wartości z 10 mln na 37 mln. Pamiętam występy Bayernu z LM, co mecz uważałem, że właśnie on jest jednym z najsłabszych zawodników tego zespołu. Chłopak trafił z zajebistą formą na te mistrzostwa (tak jak prawie cały zespół niemiecki).
Taka ciekawa informacja:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-war ... omosc.html
Niezły wzrost wartości z 10 mln na 37 mln. Pamiętam występy Bayernu z LM, co mecz uważałem, że właśnie on jest jednym z najsłabszych zawodników tego zespołu. Chłopak trafił z zajebistą formą na te mistrzostwa (tak jak prawie cały zespół niemiecki).
+1Ziemko pisze:Mam nadzieje, ze bedzie dzisiaj slodka zemsta za Ghane!!!
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Jacek_Azael
- Masakrator
Possie, Niemcy zrobia im z d... jesien sredniowiecza
Bez problemu possie. Niemcy zrobią im Blitzkrieg na 4:0.thurion pisze:dokładnie, szkoda błękitnych pogromców czarnuchówLueviel pisze:1:3....
Szkoda Urugwaju...grali w piłkę, a gole strzelali Pomarańczowi....
mam nadzieje ze Holandia possie po calosci w finale
WFB: Ogre Kingdoms
no i nie ma już żadnej drużyny z Lustrii
Urugwaj pokazał klasę Brazylii i Argentynie,
pokazał jak walczyć do końca
pozbawiony w tym meczu światowej klasy napastnika Suareza i
dwóch światowej klasy obronców Lugano i Fucile
drugi gol dla Holandii ze spalonego, natomiast
wyjście Cavaniego na solo z bramkarzem holandii w 1 połowie
odgwizdany spalony
brak kartek dla dwóch holendrów
sędziowie z Uzbekistanu i Turkistanu = fail
Urugwaj pokazał klasę Brazylii i Argentynie,
pokazał jak walczyć do końca
pozbawiony w tym meczu światowej klasy napastnika Suareza i
dwóch światowej klasy obronców Lugano i Fucile
drugi gol dla Holandii ze spalonego, natomiast
wyjście Cavaniego na solo z bramkarzem holandii w 1 połowie
odgwizdany spalony
brak kartek dla dwóch holendrów
sędziowie z Uzbekistanu i Turkistanu = fail
spokojnie, w drodze do finału jeszcze jest Hiszpania, jedyna latynoska stylem drużyna z Europy
David Villa - przez lata symbol mojej ulubionej VCF i kilku najlepszych na swiecie pomocników -
powalczą żeby finał nie był świętem ubranych w metroseksualne golfiki trenerów od kreślenia tabelek skuteczności
i bykowatych kolesi od wpychania piłki do siatki "na Inzaghiego"
David Villa - przez lata symbol mojej ulubionej VCF i kilku najlepszych na swiecie pomocników -
powalczą żeby finał nie był świętem ubranych w metroseksualne golfiki trenerów od kreślenia tabelek skuteczności
i bykowatych kolesi od wpychania piłki do siatki "na Inzaghiego"
David Villa nie jest wcale taką gwiazdą, przynajmniej nie na tych mistrzostwach - robi się z niego wspaniałego strzelca bo:
- strzelił na pustą bramkę, fakt z 47 metrów ale np. R. Carlos z połowy boiska strzelił gola i to wtedy gdy był obecny w bramce bramkarz
- strzelił bramkę w meczu z Portugalią , ale to była dobitka - pierwszy strzał został obroniony w pięknym stylu.
Z Davida robi się super gwiazdę a dużo mu brakuje, fakt że nie gra tak beznadziejnie jak C. Ronaldo czy Messi który wchodził w 3-4 graczy a potem dziwił się że nie ma piłki.
Villa to świetny zawodnik ale robi się z niego Z. Zidane czy L. Figo a do takich gwiazd to mu daleko.
Poza tym zostaje reszta drużyny - Torres ,który jak na razie jest niedysponowany, etc.
Hiszpanie to wspaniała drużyna ale brakuje im takiego zgrania i siły jaką mają niemcy.
- strzelił na pustą bramkę, fakt z 47 metrów ale np. R. Carlos z połowy boiska strzelił gola i to wtedy gdy był obecny w bramce bramkarz
- strzelił bramkę w meczu z Portugalią , ale to była dobitka - pierwszy strzał został obroniony w pięknym stylu.
Z Davida robi się super gwiazdę a dużo mu brakuje, fakt że nie gra tak beznadziejnie jak C. Ronaldo czy Messi który wchodził w 3-4 graczy a potem dziwił się że nie ma piłki.
Villa to świetny zawodnik ale robi się z niego Z. Zidane czy L. Figo a do takich gwiazd to mu daleko.
Poza tym zostaje reszta drużyny - Torres ,który jak na razie jest niedysponowany, etc.
Hiszpanie to wspaniała drużyna ale brakuje im takiego zgrania i siły jaką mają niemcy.
Poczekamy, zobaczymyIngen175 pisze:Hiszpanie to wspaniała drużyna ale brakuje im takiego zgrania i siły jaką mają niemcy.
Ja kibicuję Hiszpanii od początku mundialu. Niemcy idą jak walec przez te mistrzostwa. Imo kluczowa będzie pierwsza bramka. Jeśli strzelą ją Hiszpanie to pozamiatają Niemców, w przeciwnym razie (pierwszy gol dla Niemiec) niemiecki walec wjedzie do finału.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Zobaczymy, zobaczymy - 3:1 dla Niemcow, choc nie ukrywam, ze jestem zawiedziony jak sie drabinka rozlozyla, bo kibicowalem Niemcom, Hiszpanom i Argentynczykom.Ukalez pisze:Poczekamy, zobaczymyIngen175 pisze:Hiszpanie to wspaniała drużyna ale brakuje im takiego zgrania i siły jaką mają niemcy.
.
Ja nadal tak uważam.Voodoo pisze:Niezły wzrost wartości z 10 mln na 37 mln. Pamiętam występy Bayernu z LM, co mecz uważałem, że właśnie on jest jednym z najsłabszych zawodników tego zespołu.
DO tej pory w Bayernie niczego nie pokazywał, psuł dużo akcji.
Teraz po prostu farci niesamowicie. W meczu z Argentyną strzelił z główki będąc nie krytym, dodatkowo strzelając w sam środek bramki, prosto w bramkarza. Wspaniałe wypuszczenie Podolskiego przy drugiej bramce? Leżał na ziemi i po prostu chciał wybić jakkolwiek piłkę przed kontrom. W meczu z Anglikami strzelił 2 bramik, z czego dostał 2 razy równoległe podanie na 7 metr, raz strzelając prosto w Jamesa.
Brak Muellera w meczu z Hiszpanią wyjdzie Niemcom tylko na dobre.