A tak na poważnie to kilka godzin się zastanawiałem co z czego zrobić, a i tak sporo czasu straciłem także kwestia mobilizacji
"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: "Myśl tfurcza" by Daw [up 07.07 - Black Coach (WIP1)]
Wiesz... trochę wprawy... czasem regał się wystruga bo potrzebny lub co innego 
A tak na poważnie to kilka godzin się zastanawiałem co z czego zrobić, a i tak sporo czasu straciłem także kwestia mobilizacji
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

HeheBrowar pisze:Jak pokażesz jakiś fajny sposób na kółka to ja skończę swojego ;p

Ja teżbem pisze:Czad. Mam nadzieję, że nie zdążysz skończyć, bo sama chcę coś wystawić w pmotm
Super ten powóz na razie. Tylko jakieś koniki fajne daj jeszcze
Hmm... Tedzio i Bem... nie podziękowałem Wam jeszcze za wsparcie 
Tedzio - zwróć uwage na szkice jakie robiłem pierwszego dnia. Wyjaśnią Twoje wątpliwości. Jeżeli nie, to patrz do momentu aż zobaczysz
Tedzio - zwróć uwage na szkice jakie robiłem pierwszego dnia. Wyjaśnią Twoje wątpliwości. Jeżeli nie, to patrz do momentu aż zobaczysz

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Muszę przyznać, że z zainteresowaniem śledzę twoją pracę, szczególnie, że sam lubię budować pojazdy i póki co skrzętnie notuję twoje pomysły zamierzając wykorzystać je w przyszłości

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zgadzam się, tez jestem bardzo ciekawy finału, zwłaszcza kół :>
Kurcze, już mam poślizg z wyznaczonym przeze mnie terminem niestety. Trafił mi się klient do sprzedania autka i musiałem trochę w nim podłubać i przygotować go na tip top. Dzisiaj podpisuję umowę więc pewnie w weekend trochę porobię, choć brak klimy w mieszkaniu daje się we znaki w taką pogodętedzio pisze:Ja teżbem pisze:Czad. Mam nadzieję, że nie zdążysz skończyć, bo sama chcę coś wystawić w pmotm. Tanka
.

Witam po 2-miesięcznej przerwie. Niestety prace z BC mocno się przesunęły ale cały czas coś przy nim robię. Zbyt dużo figsów zakupiłem w ostatnim czasie i zaczęły się tury na 8ed co spowodowało, że Grave Guardów, Varga, Szkiele, Ghoule i inne ludki musiały zostać przygotowane do grania na turach i w między czasie coś tam robiłem przy Blacku - oto po krótce to co było robione i aktualny etap prac:
Pierwsze zdjęcia robione 26.07 także etap niewiele zmieniony od poprzedniego choć widać już zasłonki, gzyms i pare elementów z tyłu

Następnie kolejna porcja ludków dojechała i znów były mocne przerwy przeplatane wyjazdami raz na Wooda późnej do Sopotu na Bibe i w końcu Sierpień zamknąłem bez większych rewelacji nadrabiając trochę pracy w końcówce miesiąca
(30.08)

Po tygodniu zmagań widać, że troszeczkę się ruszyło, więcej czasu i też dzięki temu więcej pracy można ogarnąć choć momentami to już nie mogę patrzyć na ten dach który mi nie daje do tej pory spokoju
Aktualizacja na dziś dzień (06.09):

Tradycyjnie zapraszam do komentowania oraz wystawiania uwag, które są dla mnie bardzo cenne. Chciałbym nadmienić, że poza wypełnianiem ubytków przy figsach to pierwsza taka grubsza rzecz przy której więcej green-stuffu niż jakiegokolwiek innego materiału.
Pierwsze zdjęcia robione 26.07 także etap niewiele zmieniony od poprzedniego choć widać już zasłonki, gzyms i pare elementów z tyłu

Następnie kolejna porcja ludków dojechała i znów były mocne przerwy przeplatane wyjazdami raz na Wooda późnej do Sopotu na Bibe i w końcu Sierpień zamknąłem bez większych rewelacji nadrabiając trochę pracy w końcówce miesiąca

Po tygodniu zmagań widać, że troszeczkę się ruszyło, więcej czasu i też dzięki temu więcej pracy można ogarnąć choć momentami to już nie mogę patrzyć na ten dach który mi nie daje do tej pory spokoju

Tradycyjnie zapraszam do komentowania oraz wystawiania uwag, które są dla mnie bardzo cenne. Chciałbym nadmienić, że poza wypełnianiem ubytków przy figsach to pierwsza taka grubsza rzecz przy której więcej green-stuffu niż jakiegokolwiek innego materiału.
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2010, o 07:44 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt: