Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Holandia mistrzem, Hiszpania wicemistrzem, brąz dla Urugwaju. Szafa gra.
Queek.
szkoda ze nie było tego karnego na ozilu pod koniec 1 połowy, był ewidentny.
też wolę holandię
też wolę holandię
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Echhhhhhhhhhh....
Szkoda, naprawde szkoda...
Hiszpanie grali lepiej trzeba to przyznac, a niestety Niemcy jak straca pierwsi bramke, a nie strzela to psycha im siada...
Scisna Urugwaj tego jestem pewien.
Kolejne mistrzostwa wysoko, ale nie najwyzej, a pierwszy raz naprawde na to zaslugiwali...
Szkoda, naprawde szkoda...
Hiszpanie grali lepiej trzeba to przyznac, a niestety Niemcy jak straca pierwsi bramke, a nie strzela to psycha im siada...
Scisna Urugwaj tego jestem pewien.
Kolejne mistrzostwa wysoko, ale nie najwyzej, a pierwszy raz naprawde na to zaslugiwali...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
To teraz byle Niemcy wygrali z Urugwajem, a całe podium będzie należeć do Europy, czyli po bożemu
Ostatnio zmieniony 7 lip 2010, o 21:47 przez Zaklinacz Kostek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lest we forget:
- Jacek_Azael
- Masakrator
No Ziemko, dziś Twoi Slanowie nie przewidzieli właściwie przyszłościZiemko pisze:Zobaczymy, zobaczymy - 3:1 dla Niemcow, choc nie ukrywam, ze jestem zawiedziony jak sie drabinka rozlozyla, bo kibicowalem Niemcom, Hiszpanom i Argentynczykom.Ukalez pisze:Poczekamy, zobaczymyIngen175 pisze:Hiszpanie to wspaniała drużyna ale brakuje im takiego zgrania i siły jaką mają niemcy.
.
Mogłem się założyć
Jak powiedziałem, kto pierwszy bramkę strzeli ten wygra,
Idę po browarka
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
A ja wygrałem 6pak . Zobaczymy co Hiszpanie pokażą z Wiatrakami ....
Niniejszym, reprezentacja narodowa Hiszpanii pokonala faworyzowana druzyne Niemiecka. Wrocila stara, dobra " czerwona furia" - Hiszpanie grali jak artysci futbolu.
Hiszpania gora!
Niemcy - Pozdro pocwiczcie!
(pzdr Ziemas )
Hiszpania gora!
Niemcy - Pozdro pocwiczcie!
(pzdr Ziemas )
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Hmm faktem jest ze Holandia z Hiszpania bedzie miala ciezko napewno, ale z Brazylia tez powinna miec, a pokazali klase :P Mam nadzieje ze im sie uda <trzyma kciuki>
Frycow nie lubie i ciesze sie ze pojada do domu tylko z brazem, ale jednak musze przyznac ze bardzo, ale to bardzo podobala mi sie kultura gry w tym meczu. Co prawda rzadko ogladam pilke, ale mysle ze nawet fani rzadko widza spotkania na takim poziomie. Bardzo malo fauli, praktycznie zawsze pomoc przy podniesieniu i uscisk dloni.. Duzy szacunek <ok>
Frycow nie lubie i ciesze sie ze pojada do domu tylko z brazem, ale jednak musze przyznac ze bardzo, ale to bardzo podobala mi sie kultura gry w tym meczu. Co prawda rzadko ogladam pilke, ale mysle ze nawet fani rzadko widza spotkania na takim poziomie. Bardzo malo fauli, praktycznie zawsze pomoc przy podniesieniu i uscisk dloni.. Duzy szacunek <ok>
nie mów hop... Urugwajczycy mogą ich jeszcze pocisnąć... Niemcy wyglądali jakoś tak osowiale w tym meczu z Hiszpanami pomimo kilku ładnych akcji... a Urugwajczycy mają ducha walki i to mi się podoba :> w meczu z Ghaną przeżyłem chwile grozy bo kibicowałem afrykanierom ale spartolili sprawę i Urugwajczycy dostali nieoczekiwany prezent.Cosmo pisze: Frycow nie lubie i ciesze sie ze pojada do domu tylko z brazem, ale jednak musze przyznac ze bardzo, ale to bardzo podobala mi sie kultura gry w tym meczu. Co prawda rzadko ogladam pilke, ale mysle ze nawet fani rzadko widza spotkania na takim poziomie. Bardzo malo fauli, praktycznie zawsze pomoc przy podniesieniu i uscisk dloni.. Duzy szacunek <ok>