WROCŁAW
Re: WROCŁAW
ja moglbym na 5k, ale to wiaze sie z duza iloscia proksow ze specjalami? :>
Ja w sobotę chętnie na 8 ed. Proponuję 2350. Będę w Bardzie (Szewska 31) o 11.00
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Jak już się pozbierałem z podłogi (ze śmiechu z krzesła spadłem) to napiszę: Chętnie zagram parówkę z Kumanem vs. Dymitrii i Morrok. Swoją drogą, Kuman wpadnij w sobotę do Barda, bo robię pokazówkę 8 ed. Możemy jakąś bitewkę zagrać, zanim te plewy w Bolterze nie skończą.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2010, o 09:50 przez Marys, łącznie zmieniany 1 raz.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
To fajnie przetestuje smoka w wampirach
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
to wpadnę do Barda jak mam zaproszenieMarys pisze:Jak już się pozbierałem z podłogi (ze śmiechu z krzesła spadłem) to napiszę: Chętnie zagram parówkę z Kumanem vs. Dymitrii i Morrok. Swoją drogą, Kuman wpadnij w sobotę do Barda, bo robię pokazówkę 8 ed. Możemy jakąś bitewkę zagrać, zanim te plewy w Bolterze nie skończą.
zagramy a potem do enklawy czy Bard będzie czynny ciut dłużej ?
pozdrawiam i do jutra
ps.: mam FQ do bestii
Bard do 15. Więc raczej do Enklawy. Ale zobaczymy, jak długo Dymitrowi i Morrokowi zejdzie.